OVO JE UZROK TRAGEDIJE U CRNOJ GORI?! Supruga nastradalog Beograđanina otkrila detalje: Našao ga je moj brat, spustio se konopcem na dno klisure...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023, 23:02

OVO JE UZROK TRAGEDIJE U CRNOJ GORI?! Supruga nastradalog Beograđanina otkrila detalje: Našao ga je moj brat, spustio se konopcem na dno klisure...

Podsetimo, nastradali je nestao u ponedeljak u Crnoj Gori, a danas je pronađen mrtav u svom automobilu "fijat idea" na dnu provalije, oko pet kilometara od Utjehe ka Ulcinju.

Supruga nastradalog Beograđanina (48) koji je nađen nakon tri dana potrage u olupini automobila u klisuri kaže da sumnja da je njenom mužu pozlilo te da je to bio uzrok užasne tragedije.

Supruga je objasnila šta se dešavalo u poslednjim satim života njenog supruga.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Suprugu je verovatno pozlilo u ponedeljak kad je autom krenuo iz Utjehe ka Ulcinju, pa je sleteo s puta i survao se u provaliju. Posle tri dana potrage pronašao ga je moj brat, pomoću konopaca se spustio na dno klisure da bi došao do supruga... Sad čekam obdukciju da saznam šta se zaista desilo mom mužu - rekla je potresena žena.

Supruga objašnjava da je suprugom i decom još 4. jula došla u Utjehu, gde imaju vikendicu.

- Bili smo u vikendici sa svojim blizancima koji imaju 12 godina. Nismo bili ograničeni vremenom, pa smo se premišljali kad da krenemo nazad u Beograd. Pošto je suprug u ponedeljak zaboleo stomak, odlučili smo da se spakujemo i krenemo kući. On je samo otišao da kupi cigarete i hleb i brzo se vratio. Auto je ostavio kod kapije. Rekao je da mora malo da prilegne, 10-15 minuta i da ćemo posle toga krenuti, pošto smo već bili spakovani. Ja sam htela da vozim, ali nije mi dao. Kad je ustao, rekao mi je da pred putovanje mora da ode po ulje za automobil do Ulcinja, jedan sin je hteo da krene sa njim, ali suprug nije dao, insistirao je da ide sam. Otišao je i nestao - kaže Dragica.

Pošto se nije vratio u vikendicu, ona je pozivala supruga, ali on se nije odazivao na telefon.

- Moj brat je brzo došao iz Beograda u Utjehu da pomogne u potrazi za suprugom. Konačno, pronašao ga je na dnu provalije, konopcem se spustio do supruga pošto je tamo veoma strmo. To mesto gde je pronađen moj suprug udaljeno je oko pet kilometara od naše vikendice u Utjehi. Reč je o opasnoj krivini, tamo je vidikovac, a ispod je velika strmina. Verovatno mu je pozlilo tokom vožnje, pa mu je iskliznuo volan iz ruku, obdukcija će pokazati šta se zaista desilo. Brat je otišao u policiju da da izjavu o pronalasku tela, a javni tužilac vodi istragu - rekla je supruga.

Udovica napominje da njen muž nikada nije imao neke veće probleme i nikad mu se ranije nije događalo da ode negde, a da joj se ne javi.

- Nije bio neraspoložen, nije imao nikakve sukobe. Imamo dvoje zlatne dece i između nas je sve bilo u redu. Moj suprug je imao visok pritisak, ali je uzimao lekove, a prošle godine je bio nekoliko dana u bolnici zbog upale pankreasa, ali je to zalečeno. Na moru smo spremali roštilj i druga teška jela, pa ga je verovatno zbog toga zaboleo stomak u ponedeljak, kad je stradao za volanom... - napominje supruga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Pozlilo tokom vožnje, pa mu je iskliznuo volan iz ruku": Supruga Beograđanina koji je stradao kod Ulcinja o detaljima tragedije

Izvor: 24sedam.rs, 27.Jul.2023

Vladan Stanković, nestao je u ponedeljak u Crnoj Gori, a danas je pronađen mrtav u svom automobilu "fijat idea"

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.