Izvor: Blic, 27.Jul.2023, 22:29

"NAŠAO GA JE MOJ BRAT, KONOPCEM SE SPUSTIO DO DNA KLISURE" Supruga Vladana čije je telo u automobilu: "Čekam da saznam šta se desilo mom mužu"

Dragica Stanković, supruga nastradalog Vladana (48) koji je nađen nakon tri dana potrage u olupini automobila u klisuri, rekla je da sumnja da je njenom mužu pozlilo te da je to bio uzrok užasne tragedije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVO JE UZROK TRAGEDIJE U CRNOJ GORI?! Supruga nastradalog Beograđanina otkrila detalje: Našao ga je moj brat, spustio se konopcem na dno klisure...

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jul.2023

Podsetimo, nastradali je nestao u ponedeljak u Crnoj Gori, a danas je pronađen mrtav u svom automobilu "fijat idea" na dnu provalije, oko pet kilometara od Utjehe ka Ulcinju...Supruga nastradalog Beograđanina (48) koji je nađen nakon tri dana potrage u olupini automobila u klisuri kaže da sumnja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.