OVO JE TINEJDŽER KOGA JE PROGUTAO OKEAN Sin britanskog biznismena milijardera tek završio prvu godinu studija (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jun.2023, 19:23

OVO JE TINEJDŽER KOGA JE "PROGUTAO" OKEAN Sin britanskog biznismena milijardera tek završio prvu godinu studija (FOTO)

Tinejdžer na brodu nestale podmornice je student na univerzitetu u Glazgovu.

Suleman Davud, jedan od petorice muškaraca koji su bili na podmornici "Titan" koja je nestala u nedelju na putu do Titanika, identifikovan je kao student univerziteta u Glazgovu.

Univerzitet Stratklajd je potvrdio da je Davud (19) bio jedan od njegovih studenata na Stratklajd poslovnoj školi i da je upravo završio prvu godinu.

- Duboko smo zabrinuti za Sulemana, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << njegovog oca i druge umešane u ovaj incident. Naše misli su sa njihovim porodicama i voljenima i nastavljamo da se nadamo pozitivnom ishodu - rekao je portparol univerziteta, prenosi Gardijan.

Davud je sin Šahzade Davuda ( 48), britanskog biznismena milijardera koji živi u Surbitonu u jugozapadnom Londonu, poreklom iz Pakistana.

* SHAHZADA DAWOOD and his son SULEMAN. Their family have confirmed they are on board. Shahzada is vice chairman of one of Pakistan's largest conglomerates, Engro Corporation, with investments in fertilisers, vehicle manufacturing, energy and digital technologies. According to the… https://t.co/A5jNL2GCPS pic.twitter.com/AhUKqc0Qyj

— Torsum Zulfiqar (@SalmanTorsum) June 21, 2023

Suleman Davud ima sestru Alinu, a porodica je boravila u Kanadi nekoliko nedelja pre zaranjanja podmornice.

Porodica je Sulemana opisala kao "velikog  obožavatelja naučne fantastike i učenja novih stvari". On je takođe bio fasciniran Rubikovim kockama i odbojkom.

Nedavno je diplomirao na ACS International School Cobham u Sariju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Tinejdžer na brodu nestale podmornice je student u Glazgovu: Oglasio se fakultet - "Nadamo se pozitivnim ishodom"

Izvor: 24sedam.rs, 22.Jun.2023

Davud je sin Šahzade Davuda, britanskog biznismena milijardera koji živi u Surbitonu u jugozapadnom Londonu, poreklom iz Pakistana

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.