OVO JE ŠOK ZA MENE Oglasio se otac momka koji je udario u pešake, izneo sve detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 13:13

"OVO JE ŠOK ZA MENE" Oglasio se otac momka koji je udario u pešake, izneo sve detalje

I ranije je automobilom jurio po zagrebačkim parkiralištima, a dobio je i nekoliko saobraćajnih kazni za prebrzu vožnju.

Ovo je u ekskluzivnom intervjuu "Jutarnjem listu" otkrio njegov otac (58), koji je bio šokiran nesrećom koju je izazvao njegov sin jedinac.

Otac vozača je predsednik Grupe za povrede kičme Zagreb, invalid je i potrebna mu je pomoć sina.

- Ne znam šta se tačno dogodilo. Sinoć sam dobio poruku na mobilni da je moj sin >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << imao saobraćajnu nesreću. Posle sat i po pozvali su me iz policije da mi kažu da je moj sin imao saobraćajnu nesreću, da je dobro, ali da je auto smrskan i da ima povređenih – počinje priču otac.

Кaže da mu je sin student poslovnog menadžmenta i da se bavi preprodajom automobila i da je i ovaj automobil kupio da bi ga preprodao. Dao mu je novac da kupi svoj prvi automobil.

- Ovo je pravi šok za mene. Nisam se još čuo s njim niti sam otišao da ga vidim. Žao mi je zbog svega što se dogodilo. On je inače dobar i nikada ranije nije imao ovakve cirkuse. Ne pravi gluposti, ne pije, ali mi je govorio da zna da se nađe sa ekipom negde na parkingu gde nema nikoga i da znaju da voze brzo – kaže on.

Njegov sin je, kaže, imao prekršajne ​​kazne zbog prebrze vožnje, ali se ovako nešto ranije nije dogodilo.

- Moj vikend sigurno nije dobro počeo. Nadam se da ovakav šok koji je izazvao neće previše uticati na presudu jer mi je zaista potreban i pomaže mi u svakodnevnim aktivnostima - kaže otac uhapšenog vozača.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.