Izvor: Blic, 17.Jun.2023, 12:25

"ŠOKIRAN SAM" Oglasio se otac mladića koji se "mercedesom" zabio u ljude, pa hvatao za glavu: "Ide na brze vožnje, ima neke kazne, ali ovako nešto..." (FOTO)

Jan Erlih, 23-godišnji vozač, koji je sinoć oko 22 sata svojim mercedesom uleteo u ljude i automobil na parkingu tržnog centra u Buzinu - pri čemu je povređeno pet osoba, od kojih troje teže - i ranije je automobilom jurio po zagrebačkim parkiralištima, a dobio je i nekoliko saobraćajnih kazni za prebrzu vožnju.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"OVO JE ŠOK ZA MENE" Oglasio se otac momka koji je udario u pešake, izneo sve detalje

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023

I ranije je automobilom jurio po zagrebačkim parkiralištima, a dobio je i nekoliko saobraćajnih kazni za prebrzu vožnju...Ovo je u ekskluzivnom intervjuu "Jutarnjem listu" otkrio njegov otac (58), koji je bio šokiran nesrećom koju je izazvao njegov sin jedinac...Otac vozača je predsednik Grupe...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.