OVO JE SESTRA KOJA NIKADA VIŠE NEĆE VIDETI BRATA Potresne reči strica malog Stefana koga je usmrtio vozač kukavica

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2021, 21:44

"OVO JE SESTRA KOJA NIKADA VIŠE NEĆE VIDETI BRATA" Potresne reči strica malog Stefana koga je usmrtio vozač kukavica

Tužne scene na Karaburmi

On je bio Stefan Balić, a onaj je Lazar Galić. To će ostati zapisano u vremenu. On je bio... Ali u prošlom i sadašnjem vremenu Stefan će da živi - rekao je kratko stric devetogodišnje dečaka kog je na pešačkom prelazu na Karaburmi pregazio, a potom s lica mesta pobegao tridesetodmogodišnji Lazar Galić.

Protest u Ulici Marijane Gregoran traje od juče. Beograđani su se okupili kako bi pružili podršku porodici i kako bi poslali >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poruku da vozač, koji je u prvom trenutku pušten da se brani sa slobode, mora biti uhapšen. Podsetimo, Prvi sud u Beogradu danas je preinačio sramnu odluku njihovog sudije koji je nakon saslušanja Galića pustio da se brani sa slobode. Devetogodišnjak je, posle četiri dana borbe za život, preminuo u bolnici...

Stefanov stric na protest je došao sa ćerkicom i dečakovim dedom kako bi potpisali peticiju.

- Ovo je sestra koja nikada neće videti brata... Ali će znati za njega - rekao je on.

Zaslugom građana Srbije, posebno Karaburme, upravo uhapšen Lazar Galić. 👏👏👏 pic.twitter.com/ORCG4VAQd8

— Ceca (@Ceca2103) July 23, 2021

Deda nastradalog mališana rekao je kratko da je došao da potpiše peticiju i da je dolazio i u toku dana kako bi okupljenima pružio podršku. On je dodao da je čuo od komšija da Galić ima rođaka u policiji koji mu je pomagao da prođe sa manjim kaznama za brojne prekršaje u saobraćaju koje je pravio.

Podsetimo, sahrana malog Stefana, koji je juče podlegao povredama u Univerzitetskoj dečijoj klinici u Tiršovoj ulici, biće obavljena sutra na Novom Groblju u Beogradu.

@lojzija #zaStefana#Karaburma pic.twitter.com/S8gcugvwlw

— MyMoonKa (@TijanaBezAjfon) July 23, 2021

Zbog toga što je bahati votzač na slobodi, građani Karaburme, kojima se polako prodružuju i iz drugih delova grada, okupili su se sinoć na mestu gde se desila nesreća, blokirali saobraćaj i mirno protestvovali.

Nastavili su to i jutros, a poručuju da se neće skloniti sve dok se ne uhapsi i ne osudi Stefanov ubica. Oni su za 19h večeras najavili najveći protest do sad.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Panić: Radnici Hitne pomoći će verovatno biti kažnjeni zbog podrške građanima

Izvor: Danas, 24.Jul.2021, 12:11

Rade Panić iz Sindakata lekara i farmaceuta Srbije ukazao je danas da će "verovatno biti kažnjeni" radnici beogradske Hitne pomoći koji su pružili podršku građanima koji se poslednjih dana protestuju na mestu pogibije dečaka Stefana, u Ulici Marije Gregoran na Karaburmi.

Nastavak na Danas...

MINUT APLAUZA ZA MALOG STEFANA! Fudbaleri OFK Beograda i Borca se emotivnim gestom oprostili od tragično stradalog dečaka VIDEO

Izvor: Kurir, 24.Jul.2021

Fudbaleri OFK Beograda i Borca iz Sakula su pre prijateljskog meča na karaburmi minutom aplauza odali počast tragično nastradalom mališanu Stefanu B (9) koga je u beogradskoj Ulici Marijane Gregoran udario vozač automobila, koji je potom pobegao sa mesta nesreće.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.