OVO JE SERGEJEV PRIJATELJ KOJI JE UHAPŠEN ZBOG NAPADA NA KSENIJU: Ako Trifunović laže, fotografija ne laže!

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2019, 12:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVO JE SERGEJEV PRIJATELJ KOJI JE UHAPŠEN ZBOG NAPADA NA KSENIJU: Ako Trifunović laže, fotografija ne laže!

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu saopštili su da je Vladulović uhapšen zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje.

Kseniju Radovanović, aktivistkinju Inicijative "Ne davimo Beograd", na Dan žena u Kulturnom centru Grad, prema saznanjima, napao je Petar Vladulović (42). Radovanovićeva je danas u policiji prepoznala napadača, a njemu je određeno policijsko zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Uprkos tvrdnjama Sergeja Trifunovića, koji je te noći bio u Kulturnom centru, da napadač nije bio u njegovom društvu i da ga ne poznaje, mnoštvo fotografija sa društvenih mreža svedoči da je Trifunović lagao.

Privedeni Vladulović je zapravo blizak prijatelj lidera PSG koji je često viđen u njegovom društvu i štaviše često sa njim u političkim akcijama. Brojne fotografije koje svedoče o tome mogu se naći na društvenim mrežama, pa čak i na samom tviter profilu Trifunovića.

Da ne bude,da se moji tvitovi oslanjaju na površne opservacije,ja ću dokaze o Sergejevim kukavičkim lažima,uvek potkrepiti i dokazima!Photo no1 pic.twitter.com/gdurxSd93O

— Željko Mitrović (@zeljkomitrovic) March 14, 2019

Sem Trifunovića, privedeni Vladulović takođe je prijatelj i perjanica DS Balše Božovića i Aleksandre Jerkov, u čijem se društvu često može videti.   Nakon incidenta, Ksenija Radovanović je u intervjuu za "Dojče vele" tvrdila da je pokušala da od Sergeja koji je bio u društvu napadača dobije njegovo ime, ali je on to odbio da kaže i otišao pre nego što je došla policija.

Trifunović se ubrzo oglasio i rekao da niti je video napad na Kseniju Radovanović niti poznaje aktere događaja.

- Naravno da osuđujem svako nasilje, naročito nasilje nad ženama. I molim da me dalje izuzmete iz ove niskobudžetne predstavice - napisao je uz video poruku Trifunović na svom tviter nalogu.

Zvanična izjava povodom incidenta koji nisam video i čije aktere ne poznajem, a ni ne želim da ih poznajem. Naravno da osudjujem svako nasilje, naročito nasilje nad ženama. I molim da me dalje izuzmete iz ove niskobudžetne predstavice. pic.twitter.com/VeyPtcmtFI

— Serge Truffaut (@WhistlerDick) March 11, 2019

Potom je nastavio i dalje sa tvrdnjama "Sad ti rekoh, čoveka ne znam. A čoveka koji je bio s njim, znam iz grada. Jedan od onih ljudi koje viđaš godinama i ne znaš kako se zove", tvrdeći da je napadač zapravo samo osoba koja je bila u društvu nekog njegovog poznanika kojem se javio.

I nakon toga je nastavio sa objašnjenjima:

- Ne znam, niti sam incident video, jer se dešavalo iza mojih leđa. Pokušao sam da razjasnim isto veče. Dobio sam histerično i agresivno vrištanje "izađi napolje" i "tvoje obezbeđenje". Na "moje obezbeđenje" već bih se slatko nasmejao - napisao je Sergej, negirajući tvrdnje aktivistkinja da je Vladulović njegovo obezbeđenje.

Podsetimo, aktivistkinja pokreta "Ne davimo Beograd" Ksenija Radovanović prepoznala je danas u policiji petra Vladulovića (42) koji je fizički napao na dodeli nagrada povodom Dana žena, 8. marta u Beogradu.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.