OVO JE RAZLOG PRINUDNOG SLETANJA AVIONA?! Oglasili se sa aerodroma, poznati svi detalji drame na nebu iznad Beograda

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Sep.2023, 15:49

OVO JE RAZLOG PRINUDNOG SLETANJA AVIONA?! Oglasili se sa aerodroma, poznati svi detalji drame na nebu iznad Beograda

Sve relevantne aerodromske sluzbe su reagovale u najkraćem mogućem roku

Let avio-kompanije Turkish Airlines na liniji Istanbul-Cirih, vanredno je u 14:45 časova sleteo u Beograd zbog medicinskih razloga, potvrđeno je sa Aerodroma "Nikola Tesla".

Sve relevantne aerodromske službe su reagovale u najkraćem mogućem roku, a zbrinjavanje putnika kojima je potrebna medicinska pomoć je u toku.

U međuvremenu, putnici su u avionu, gde čekaju dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << informacije od avio-kompanije o nastavku putovanja ka odredištu.

Podsetimo, avion je uspšeno sleteo iz drugog puta i parkiran je na B platformu, a kako Telegraf saznaje nalazio se iznad Temišvara kada je odlučio da skrene. Na osnovu radarske slike čini se savim normalno, rekao je naš sagovornik.

Avion je prethodno napravio krug iznad Novog Sada, a potom se vratio za Beograd, ali nije uspeo da sleti iz prvog puta.

Nakon leta iznad šireg područja Beograd, okrenuo se iznad Šimanovaca i uspešno sleteo. Sve vreme točkovi su bili otvoreni.

Ljudi koji su svedočili ovom prizoru, sve vreme su na društvenim mrežama delili slike i snimke aviona koji je pokušavao da sleti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Avion na letu Istanbul-Cirih prinudno sleteo u Beograd

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2023

Avion "Turkiš erlajnsa" (Turkish Airlines) na liniji Istanbul Cirih danas je zbog putnika kojem je bila potrebna medicinska pomoć, vanredno sleteo u 14:45 časova u Beograd, potvrđeno je Tanjugu na Aerodromu "Nikola Tesla".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.