OVO JE PRETHODILO SAOBRAĆAJKI?! Oglasili se roditelji nakon što se autobus pun đaka zakucao u ogradu: Deca su UZNEMIRENA

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Apr.2023, 18:54

OVO JE PRETHODILO SAOBRAĆAJKI?! Oglasili se roditelji nakon što se autobus pun đaka zakucao u ogradu: "Deca su UZNEMIRENA"

Očekuje se da deca uskoro stignu u Niš.

Učenici i profesori gimnazije iz Niša nalazili su se u autobusu koji je danas oko 14.35 sati na auto-putu Beograd-Niš kod Kragujevca probio zaštitnu ogradu, ali su svi srećom prošli nepovređeni.

Prema rečima roditelja niških gimnazijalaca deca se jesu uznemirila, ali su sada dobro i očekuje se da uskoro stignu u Niš.

- Deca su zabrinuta za vozača, njega je Hitna pomoć odvezla. Po svemu sudeći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << doživeo je srčani udar. Nije bio umoran, vozači su se u Beogradu promenili i ovaj nije vozio više od sat i po - rekla je majka jedne od učenica.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Iz Španije su se vraćala dva autobusa sa niškim gimnazijalcima. Jedan je već stigao u Niš, a učenici koji su biliu autobusu koji je doživeo udes sačekali su da po njih iz Beograda dođe drugi autobus kako bi nastavili put.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.