OVO JE POSLEDNJA FOTOGRAFIJA MOMAKA KOJI SU NESTALI NA DUNAVU: Mladići uživali u prirodi, slika nastala dva dana pre tragedije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2023, 22:56

OVO JE POSLEDNJA FOTOGRAFIJA MOMAKA KOJI SU NESTALI NA DUNAVU: Mladići uživali u prirodi, slika nastala dva dana pre tragedije (FOTO)

Nestali Miloš Marković (37) kome se gubi svaki trag nakon što se čamac u kome je bio s prijateljima usled loših vremenskih uslova prevrnuo u subotu uveče kod Pančevačkog mosta u Beogradu, samo dva dana pre tragedije je na društvenim mrežama podelio zajedničku fotografiju s prijateljima.

Marković, Nenad Trivković (38) i Milan Nikolić (36) nestali su u mutnom Dunavu nakon što je talas potopio njihov čamac na kom su bili sa Manetom K. (37) koji je jedini uspeo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se spasi.

Marković je na društvenim mrežama objavio fotografiju sa putovanja iz Specijalnog rezervata prirode Uvac. Vesela družina slikala se na čuvenom vidikovcu, gde su nasmejani pozirali. Na fotografiji su i Nenad Trivković, ali i Mane koji se spasio.

Nestali prijatelji družili su se ceo život, često su odlazili zajedno na izlete, druženja, a vodu, reku i pecanje su, prema rečima njihovih priajtelja, jako voleli. O tome svedoče i druge, brojne, fotografije koje su četvorica nerazdvojnih prijatelja objavljivali na svojim društvenim mrežama.

Podsetimo, Miloš Marković je sam sedam dana pre nesreće slavio rođendan, dok njegov drug Milan očekuje dete.

- Miloš je pre nedelju dana slavio rođendan u društvu porodice i prijatelja. Primio je mnogo čestitki i na svom Fejsbuk profilu - kaže jedan od poznanika nestalih:

- Milan uskoro postaje otac, žena mu je trudna. Jedva je čekao bebu, a o tome je u septembru obevestio prijatelje na Fejsbuku. Mane K. i Nenad Trivković su kumovi. Voleli su reku, provodili su vreme na vodi i ovo im nije bio prvi put da su isplovili čamcem - podseća izvor.

Inače, brat Miloša Markovića, Dušan, juče je apelovao na ljude da im pomognu u potrazi.

- Molimo sve ljude koji su u mogućnosti da nam pomognu u potrazi. Ono što nam je neophodno u ovom trenutku pored čamaca, brodića, glisera koji bi, takođe, tražili, jesu dronovi koji bi preletali taj potez kako bi uspeli da vidimo da li je neko od njih u tom nepristupačnom delu - rekao je Dušan i dodao:

- Potez koji se sad pretražuje jeste Dunav sa strene Borče i na nekom 1.160 kilometru nizvodno. Taj predeo se sad pretražuje i zato su nam potrebni svi ljudi koji mogu da nam pomognu da se uključe.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

VOLELI REKU, PA NESTALI U NJOJ Mladići za kojima se traga već peti dan bili nerazdvojni, pozirali i na ČAMCU koji im se prevrnuo (FOTO)

Izvor: Blic, 23.Mar.2023, 12:20

Četvorica prijatelja Milan Nikolić, Miloš Marković (37), Nenad Trivković (38) i Mane K., kojima se čamac prevrnuo kada su se vraćali sa izleta na Beloj Steni, bili su nerazdvojni i često su odlazili na slične izlete u prirodu. Mane K. je uspeo da ispliva iz vode i spasi se, dok se za trojicom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.