Izvor: Blic, 22.Mar.2023, 22:26

"POTREBNA NAM JE POMOĆ, SADA JE SAMO JEDNO VAŽNO" Potresan apel supruge Nenada Trivkovića koji je nestao sa prijateljima na Dunavu

Četvrti je dan potrage za trojicom prijatelja koji su nestali nakon što se njihov čamac prevrnuo u Dunavu, kod Pančevačkog mosta. U skoro stotom satu agonije, traganja i nadanja da će uskoro pronaći svoje najbliže, razgovarali smo sa Draganom Trivković, suprugom nestalog Nenada.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OVO JE POSLEDNJA FOTOGRAFIJA MOMAKA KOJI SU NESTALI NA DUNAVU: Mladići uživali u prirodi, slika nastala dva dana pre tragedije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Mar.2023

Nestali Miloš Marković (37) kome se gubi svaki trag nakon što se čamac u kome je bio s prijateljima usled loših vremenskih uslova prevrnuo u subotu uveče kod Pančevačkog mosta u Beogradu, samo dva dana pre tragedije je na društvenim mrežama podelio zajedničku fotografiju s prijateljima...Marković,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.