OVO JE NENAD ZA KOGA SE SUMNJA DA JE PRONAĐEN MRTAV: Učinio herojsko delo kobne večeri u Dunavu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 22:14

OVO JE NENAD ZA KOGA SE SUMNJA DA JE PRONAĐEN MRTAV: Učinio herojsko delo kobne večeri u Dunavu

Navodno, u džepu pantalona su mu pronađena dokumenta

Danas je na obali Dunava kod Rafinerije Pančevo pronađeno telo, a sumnja se da je u pitanju Nenad Trivković (38), jedan od trojice prijatelja koji su se prevrnuli iz čamca 18. marta, piše Kurir.

. Telo će biti poslato na obdukciju gde će se utvrditi tačan identitet.

Pored Nenada tog 18. marta nestali su i Miloš Marković (37) i Milan Nikolić (36) i od tada se za njima traga.

O >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Nenadu se pisalo nedugo posle nestanka u talasima Dunava jer se te večeri poneo herojski. Naime, iako je važio za ne tako dobrog plivača, skinuo je svoj zaštitni prsluk u trenutku nesreće i podelio ga s drugovima.

- Nenad je jedini na sebi imao prsluk, ali je u trenutku kad su svi završili u vodi nesebično i herojski skinuo prsluk i podelio ga s prijateljima. On je bio plivač, ali ne baš toliko dobar, pa je uvek nosio prsluk kada bi bio na reci zbog bezbednosti - rekao je tada izvor iz istrage za Kurir.

Podsetimo, u čamcu "Tri princeze" bila su četvorica prijatelja, a samo je Mane K. (37) uspeo da dopliva do obale.

Više vesti o nestalim mladićima možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.