OVO JE NAJBIZARNIJA STVAR IKADA! Kim Džong Un sagradio sablasno skijalište, a kada niko nije došao, odlučio se za RETKO APSURDAN POTEZ... Ovo je za 50 godina robije! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2024, 23:01

OVO JE NAJBIZARNIJA STVAR IKADA! Kim Džong Un sagradio sablasno skijalište, a kada niko nije došao, odlučio se za RETKO APSURDAN POTEZ... "Ovo je za 50 godina robije!" (FOTO)

Svi se pitaju ko je tajanstvena ruska influenserka.

Kim Jong-un angažovao je tajanstvenu influenserku kojoj je zadatak na Instagramu promoviše pomalo sablasno severnokorejsko skijalište. Taj potez diktatora prilično je čudan s obzirom na to da je u zemlji na snazi zabrana korišćenja društvenih mreža, no poznat je po svojoj nepredvidivoj naravi, prenosi The Sun.

Poznata pod imenom Viktoria, ruska manekenka suočila se sa salvom kritika nakon preseljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u despotsku državu. Redovno koristi društvene mreže zbog čega su krenule da kruže glasine kako je povezana s ruskom ambasadom u Pjongjangu.

Cela ova predstava započela je istovremeno s Putinovim ohrabrivanjem Rusa da odu na odmor u Severnu Koreju kao čin zahvalnosti za isporuku projektila i granata.

Objave 23-godišnje manekenke prikazuju prazno skijalište Masikriong na kojem je pohađala časove  skijanja na engleskom jeziku.

Čim je objava ugledala svetlo dana, komentari su se krenuli nizati.

- Da si stvarno preselila u Severnu Koreju, prvo bi ti oduzeli prokleti telefon. Koji đavo, internet u Severnoj Koreji? - napisao je prvi.

Ubrzo su utvrdili da mora da je jedina blogerka u Severnoj Koreji i da bi za ovakvo snimanje bez odobrenja dobila 50 godina zatvora.

- Nije mi jasno kako je ovo moguće - koliko ja znam, stranci nemaju pravo doći na stalni boravak - napisao je jedan od komentatora.

- Rusi se prilagođavaju severnokorejskom životu, poslali su kozaka... da kaže kako je sve super - piše u komentaru.

Dok neki strahuju da se na ovaj način promoviše život u istinski totalitarnoj državi, drugi sumnjaju kako je influenserka supruga ruskog diplomate ili nekog drugog činovnika u Pjongjangu.

Masikriong je udaljen tri sata vožnje od glavnog grada, a čini se kako je manekenka uživala s obzirom na objavljeni sadržaj. Viktoria ima gotovo 80.000 pratilaca na nekoliko platformi i veruje se da je udata.

- Prijava u hotel je bila vrlo ugodna. Svidela mi se soba, planinska kuća je bila čista i svetla te je imala sve što je potrebno za ugodan boravak. I naravno prekrasan pogled na skijalište s prozora - rekla je Viktoria.

Ovo je influenserki bio prvi put da je skijala pa je dobila instrukcije na engleskom jeziku jer ne govori korejski.

- Preostala dva dana provela sam uživajući u izvrsnoj hrani, pijući kavu, igrajući biljar i klizajući se - rekla je na snimci.

Viktoria je studirala na Fakultetu za medije  i odnose s javnošću u Moskvi, gde je i živela veći dio svog života. Čini se kako u Severnoj Koreji živi od decembra. Petodnevne ruske ture na skijalištu uz boravak u hotelima s četiri i pet zvezdica i prevozom iz najbližeg većeg ruskog grada Vladivostoka trebale bi započeti sledeći mjesec, a početna cena iznosit će oko 680 eura.

Izvor: Srbija Danas/Jutarnji list/The Sun

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Kim Džong Un angažovao mladu influenserku da reklamira sablasno severnokorejsko skijalište FOTO

Izvor: B92, 14.Jan.2024, 14:31

Kim Džong Un angažovao je tajanstvenu influenserku kojoj je zadatak da na Instagramu promoviše pomalo sablasno severnokorejsko skijalište.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.