OVO JE MUZIČAR KOJI SE ZAKUCAO U AUTO KOD KIKINDE: Ima nastradalih - tragične scene sa mesta nesreće (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jun.2023, 15:55

OVO JE MUZIČAR KOJI SE ZAKUCAO U AUTO KOD KIKINDE: Ima nastradalih - tragične scene sa mesta nesreće (FOTO)

U blizini ulaza u selo on je iz za sada nepoznatog razloga prešao u suprotnu traku...

U saobraćajnoj policiji kažu da su preliminarni rezultati istrage pokazali da je do udesa došlo kada je muškarac iz za sada nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad "škodom oktavijom" kojom je upravljao, zatim prešao u suprotnu traku puta i direktno se zakucao u "opel korsu" kojom je upravljao drugi muškarac koji je najverovatnije krenuo na posao.

- Prema prvim informacijama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz istrage, muškarac se vraćao sa svirke jer je muzičar i svojom "oktavijom" se kretao od Kikinde prema Nakovu.

U blizini ulaza u selo on je iz za sada nepoznatog razloga prešao u suprotnu traku i direktno se zakucao u "opel korsu" - nezvanično se saznaje od izvora u saobraćajnoj policiji.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Vozač je na mestu ostao mrtav i njegovo telo su izvukli vatrogasci iz vozila koje je bilo potpuno smrskano.

Vatrogasci su izvlačili i povređenog muzičara koji je nakon ukazane pomoći prevezen u kikindsku bolnicu.

- U kikindsku bolnicu dopremljena je mlađa muška osoba koja je povređena u saobraćajnoj nezgodi. Ustanovljene su joj teške telesne povrede u vidu preloma butne kosti a na dalje lečenje je iz ove ustanove prebačena u Opštu bolnicu u Zrenjanin - kažu nadležni iz kikindske bolnice.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.