Izvor: Blic, 10.Jun.2023, 14:47

OVO JE MUZIČAR KOJI SE ZAKUCAO U AUTO U KOJEM JE STRADAO BOŠKO Vladimir prešao u suprotnu traku, scene sa mesta nesreće lede krv (FOTO)

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 5 časova na ulazu u Nakovo, selo nadomak Kikinde, kako nezvanično saznaje "Blic" poginuo je Boško I. (39) iz tog pograničnog sela dok je teško povređen muzičar Vladimir M. (40) iz istog mesta.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Saobraćajna nesreća kod Kikinde: Prešao u suprotnu traku, jedna osoba poginula

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jun.2023

Boško I. (39) iz Nakova, nastradao je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nadomak Kikinde, a prema prvim rezultatima istrage do udesa je došlo kada je Vladimir M. (40), iz nepoznatih razloga izgubio kontrolu nad automobilom, prešao u suprotnu traku puta i direktno se zakucao u "Opel"...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

"PRE 3 DANA SU ZAJEDNO PILI KAFU" Muzičar se zakucao u auto svog prijatelja i komšije Boška koji je nastradao: "Bili su drugari, znaju se ceo život"

Izvor: Blic, 10.Jun.2023

Nakovčanin Boško I. (38) poginuo je rano jutros, vozeći "opel korsu" kada je na izlazu iz ovog sela kod Kikinde na njega naletela "škoda oktavija" koju je vozio njegov drugar i komšija Vladimir M. (40).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.