OVO JE MUŠKARAC ČIJE JE TELO PRONAĐENO UGLJENISANO! Detalji užasa u Majdanpeku: Juče sa suprugom slavio godišnjicu braka

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2023, 14:09

OVO JE MUŠKARAC ČIJE JE TELO PRONAĐENO UGLJENISANO! Detalji užasa u Majdanpeku: Juče sa suprugom slavio godišnjicu braka

Slavio godišnjicu braka, pa sutradan poginuo.

Telo muškarca (33) nađeno je u ataru sela Klokočevac u spaljenom automobilu kod Majdanpeka. Jutros oko 5:30 časova, pored puta je zatečen automobil, koji je u potpunosti izgoreo.

Muškarac je sleteo sa puta i prevrnuo se. Prema prvim informacijama, pretpostavlja se da je došlo do zapaljenja vozila usled nesreće.

Brojni prijatelji i rodbina izjavljuju saučešće supruzi stradalog muškarca.

Pre >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << manje od 24 sata, ovaj par je slavio godišnjicu braka. On je sa svojom suprugom bio 10 godina, a imaju i malu decu.

Bio je zaposlen u rudniku u Majdanpeku.

Kako je ispričala supruga sve se odigralo nakon njegovog povratka iz druge smene.

- Juče je otišao u drugu smenu u 12.30, radi u rudniku u Majdanpeku. Uvek kad krene poljubi decu pa tek krene na posao, to juče nije uradio, samo im je rekao ćao i pošao. Nisam ni mogla da naslutim šta će se desiti. Pošto nije došao u 12 sati kad se završi smena bilo mi je čudno. Legla sam ali kada sam ustala nije ga bilo, a već je četiri. Obukla sam se i krenuila da ga tražim. Kada sam izašla iz kuće na 50 metara videla sam auto i naišla sam na... Kola su se prevrnula tri puta, ostala na točkovima i zapalila. Ništa nije ostalo od tela, samo pepeo - priča kroz jecaje supruga.

Kako kaže, današnji dan kao i juče trebao je biti radostan, jer im najmlađa ćerka puni osam meseci, ali nažalost nije...

- Juče nam je bilo deset godina braka, a danas moja ćerka puni osam meseci. Umesto da slavimo, mi plačemo. Deca stalno pitaju gde je tata, što ga nema, ne znam kako da im kažem da ga nikada više neće videti. Umesto da se veselimo, mi organizujemo sahranu - objašnjava neutešna supruga.

Kaže da je njen suprug bio pun života, i da se radovao svakom novom danu.

- Živeo za našu decu, voleo je lov, uvek bio tu za svakoga. Svaki dan nam je bio ispunjen, sa njim život je bio raj. Kada ga neko nešto zamoli nije znao za reč ne mogu, neću. Pre 16 godina poginuo je i njegov otac kada je pao sa mosta. Majka živi u selu, pošto se nakon smrti preudala, i živi na drugom kraju sela - rekla je za Republiku supruga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.