OVO JE MOTIV NOVOSADSKE TRAGEDIJE?! Nije u pitanju bila sekta? Bračnom paru koji je ubio decu pa izvršio samoubistvo JEDNA STVAR DOŠLA GLAVE

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Mar.2024, 10:05

OVO JE MOTIV NOVOSADSKE TRAGEDIJE?! Nije u pitanju bila sekta? Bračnom paru koji je ubio decu pa izvršio samoubistvo JEDNA STVAR DOŠLA GLAVE

Blažo Marković veruje da je ovo mogući motiv zbog kog je par ubio decu, pa skočio u smrt.

Mladi bračni par skočio je u petak sa krova zgrade od 17 spratova i izvršio samoubistvo na novosadskom bulevaru Cara Lazara. Ali, na veliku žalost, ovde se priča o ovoj tragediji ne završava.

Osnovano se sumnja da je ovaj par pre čina samoubistva, u kući u Petrovaradinu, u kojoj su živeli kao podstanari, usmrtio rođenu decu, dva dečaka starosti tri i jedne godine. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

To je ustanovila policija, koja je posle identifikacije nastradalog bračnog para, posetila kuću u ulici Tome Maretića 34, u Petrovaradinu, u kojoj su sa svoje dvoje dece živeli kao podstanari.

Ono što posebno zabrinjava u vezi sa ovom nezapamćenom tragedijom u Novom Sadu jeste mogući motiv ubistva i samoubistva, a to je povezanost ovog bračnog para sa nekom sektom.

Blažo Marković, nekadašnji predsednik Sindikata policije i policijskih starešina Srbije, gostovao je u emisiji Puls Srbije gde je govorio o mogućim motivima ove tragedije.

- Prvo se gleda da li su oni bili pod uticajem nekih droga. Sada se postavlja pitanje da li su imali kontakt sa sektom ili nisu. Ono što znam sigurno i pouzdano je to da oni nisu imali kontakt, ni jedno ni drugo, sa svojim roditeljima. Znači, totalno su bili zatvoreni. Po mom mišljenju, da su bili u nekoj satanističkoj sekti i ako su ubili svoju decu zbog toga, insistirano bi bilo da ostanu živi. Znači, ja bih u ovom trenutku presekao oko toga. Čekamo abdukciju da vidimo da li su tu bile neke substance zbog kojih su to odradili - rekao je Marković i dodao:

- Mi ne znamo gde su oni radili ili šta su oni radili. Nemamo nikakve podatke. Možda je najpre ekonomska situacija bila u pitanju. Nismo mi prvi put ovde da razgovaramo o ovakvim situacijama. Ovde su ljudi ubijali zbog nasilja u porodici, ubije celu porodicu i na kraju sebe. Mislim da će u tom pravcu da ide ovaj slučaj, jednostavno je ljudima kliknulo. Nemaju šta dalje, ne mogu decu da prehrane. Nisu nikakav izlaz, od roditelja nisu dobijali ništa, nigde nisu radili. Niti išta radili i stigli su ih dugovi.

Srbija Danas/Kurir/Autor: Luka Vujičić/Preneo: N.Đ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.