OVO JE MOTIV KRVAVOG MASAKRA NA VRAČARU?! Učenici otkrili detalje: Tada je poludeo... (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 11:01

OVO JE MOTIV KRVAVOG MASAKRA NA VRAČARU?! Učenici otkrili detalje: "Tada je poludeo..." (FOTO)

Sedmak koji je počinio masakr pretpostavlja se da je bio pod uticajem narkotika. Inače je uzoran đak i, kako se saznaje, dete je zdravstvenih radnika.

Kako se saznaje, učenik sedmog razreda u OŠ "Vladislav Ribnikar" ubio je devetoro osoba od kojih je osam učenika i jedan čuvar.

- Dobio je jedinicu iz istorije i tada je poludeo. Upucao je istoričarku u kabinetu, a onda i drugove. On ima sve petice, a svi ga zovemo štreber - pričaju đaci Osnovne škole >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Vladislav Ribnikar" gde je učenik sedmog razreda pucnjem iz očevog pištolja ubio školskog čuvara i teško ranio više osoba.

Kako tvrde deca, oni su pobegli u kabinet gde su se skrivali.

- Plašili smo se, bio je haos, panika. Skrivali smo se. Čuvaru je pucao u glavu - pričaju šokirana deca.

Kako pričaju roditelji i učenici koji se nalaze ispred škole, učenik koji je pucao je navodno išao u odeljenje 7-2.

- Čuo sam pucnjavu, neki đaci su odmah izašli u hodnik da vide šta se dešava. Ja sam prvo mislio da se nešto čulo napolju. Svi su počeli da vrište, nastala je opšta panika, svi su krenuli da trče, kada sam izašao video sam ga, on je došao i uperio pištolj u sve nas - kroz plač priča jedan od šokiranih učenika.

Učenik (14) je doneo očev pištolj u školu i započeo krvavi pir. On je odveden na ispitivanje u policijsku stanicu.

Prema prvim informacijama četvoro učenika je prevezeno u Urgentni.

Zatvorene su ulice Kralja Milutina i Svetozara Markovića. Na licu mesta su tužioci i jake policijske mere.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.