OVO JE MOTIV KASAPLJENJA SRBINA U BEČU?! Svirepo ubistvo povezano sa tri miliona evra?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2024, 22:37

OVO JE MOTIV KASAPLJENJA SRBINA U BEČU?! Svirepo ubistvo povezano sa tri miliona evra?!

Jeziv zločin šokirao je javnost

Austrijski istražitelji ne isključuju mogućnost da je ubistvo našeg državljanina, koji je zverski mučen u stanu s marihuanom, povezano s grupom uhapšenom u januaru.

Ubistvo državljanina Srbije koji je pronađen masakriran u jednom stanu u Beču dovodi se u vezu s jednim hapšenjem i zaplenom droge vredne tri miliona evra nekoliko meseci pre ubistva! Kako prenose mediji, stan u kom je pronađeno njegovo telo bez ekstremiteta, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prema sumnjama policije, korišćen je za uzgajanje marihuane.

- Jedan od pravaca istrage je i da je ovo mafijaško ubistvo povezano s nedavnim hapšenjem narko-klana koji su činili državljani Bosne i Hercegovine i Srbije optuženi za proizvodnju i distribuciju 300 kilograma suvog cveta kanabisa, čija je vrednost na crnom tržištu procenjena na tri miliona evra. Sedmorica su u pritvoru - prenose austrijski mediji.

Oni navode da se sumnja da je grupa na teritoriji Beča delovala od 2018. godine i da je tada identifikovano 12 osumnjičenih, od kojih je sedmoro, starosti od 28 do 48 godina, uhapšeno.

Izvor: Srbija Danas/24sedam/Prenosi: T.M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.