OVO JE KAO ARMAGEDON Svi gledaju u nebo iznad Beograda! Zloslutni oblaci se nadvili nad gradom, prizori su zastrašujući (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2024, 00:11

"OVO JE KAO ARMAGEDON" Svi gledaju u nebo iznad Beograda! Zloslutni oblaci se nadvili nad gradom, prizori su zastrašujući (VIDEO)

U Beogradu je tek ponegde pala po koja kap kiše

"Crno" nebo nad Beogradom snimljeno je večeras uglavnom iznad Novog Beograda. Kao da je neko povukao tamnu zavesu. Kao da je oblačni talas prekrio grad, ostavljajući negde više negde manje vidljivog vedrog neba.

Iako je ovog poslepodneva u mnogim predelima Srbije padala jaka kiša, nevreme je zaobišlo Beograd. Ponegde je pala tek po koja kap.

"Ovo je kao armagedon", komentarisali su prolaznici.

U Beogradu će sutra biti promenljivo oblačno i suvo sa periodima sunčanog vremena, uz slab i umeren zapadni i severozapadni vetar.

Srbija Danas/Telegraf

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.