OVO JE I DALJE MISTERIJA 10 stvari znamo o STRAVIČNOJ smrti Noe, ali svi se pitaju samo jedno

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 09:11

OVO JE I DALJE MISTERIJA 10 stvari znamo o STRAVIČNOJ smrti Noe, ali svi se pitaju samo jedno

Od Noe Milivojev nije bilo ni traga ni glasa.

Noa Milivojev (18) je nestala 17. juna, a posle 20 dana agonije otkrivena je jeziva istina: ubijena je i raskomadana, a ubica je delove tela spakovao u kese i ostavio u kupatilu.

Kako se osnovano sumnja, Noin ubica je bio sa njom u vezi i često su se svađali, a ispostaviće se da se jedna takva svađa završila gnusnim zločinom.

Tokom potrage za Noom majka je upućivala apele za pomoć, a njeni prijatelji, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << najbliži, kao i pripadnici LGBT populacije oglašavali su se i molili za bilo kakvu informaciju.

Uzalud.

Noa Milivojev (18) iz Kovilja nestala je 17. juna u Beogradu, kada je krenula kod dečka i od tada joj se gubio svaki trag

. Njena porodica je tada rekla da se nije javljala nekoliko dana, što se nikada ranije nije dešavalo.

- Uvek mi se javljala kada je odlazila negde. U subotu je krenula kod dečka i od tada je nema, a u Beogradu je živela sa cimerkom - rekli su 23. juna roditelji Noe Milivojev.

- Telefon joj nije u funkciji, možda je isključen, možda polupan, ne znamo ništa i molimo sve ljude koji bilo šta znaju da nam se jave. Sa nama se čula 17. juna, kada je rekla da je krenula kod dečka "O" iz Beograda, a on tvrdi da je nije video. Molim sve da nam pomognu, od tuge i bola ćemo umreti- ispričala je nekoliko dana posle nestanka očajna majka Noe Milivojev.

Devet dana nakon nestanka Noe Milivojev oglasio se i Beograd Prajd, saopštivši da je Noa trpela nasilje na društvenim mrežama.

- Više ljudi na društvenim mrežama poslalo nam je uznemirujuće video snimke na kojima jedan tiktoker verbalno i fizički uznemirava Nou. Sadržaj je problematičan, uznemirujuć i promoviše nasilje. Molimo nadležne da uzmu sve ove informacije u obzir i ubrzaju proces istrage i pronalaska Noe Milivojev - napisano je tada na sajtu Prajd.rs

Posle 11 dana od nestanka Noe Milivojev, njena majka je strahovala da se njenoj ćerki nešto dogodilo.

Nije imala nijedan trag, niti informaciju o tome šta bi moglo da bude razlog da se Noa ne javlja danima.

A još više ju je plašila činjenica da ćerkin telefon nije u funkciji.

- Uvek mi se javljala kada je odlazila negde. Sada joj telefon nije u funkciji, na mrežama nije aktivna. Još ništa ne znamo o njoj, i dalje je tražimo. Ja snage nemam, ali neću odustati dok ne nađem svoje dete – rekla je zabrinuta majka samo tri dana pre nego što će se razotkriti jezivi zločin u centru Beograda.

Prema rečima komšinice osumnjičenog za ubistvo, uhapšeni muškarac (33) je važio za problematičnog mladića, a često ga je viđala sa različitim devojkama.

Takođe, ona je dodala i da je Nou videla pre dve nedelje.

- Došlo je do incidenta između njih dvoje. Svađali su se. Ona je vikala u zgradi i tražila da joj vrati stvari. Posle je nismo viđali. Druge komšije su me upozoravale da je opasan i problematičan - ispričala je komšinica i dodala da su posle te svađe viđali ubicu kako iznosi ženske stvari, a mislili su da ih nosi Noi ili da se seli.

Noa Milivojev nađena je 6. jula mrtva u stanu u centru Beograda, u Ulici cara Lazara.

Policija je otkrila užas u kupatilu kada je pronašla iskasapljeno telo u kesama.

Muškarac (33) koji je uhapšen zbog ubistva Noe Milivojev (18), devojke za kojom se tragalo 20 dana, bio je u vezi sa njom oko godinu dana.

Kako je njen prijatelj ispričao, u tom odnosu stalno je bilo nasilja.

- Izbacivao ju je iz stana, tukao štakama... Imao je mentalnih problema taj momak - rekao je on i dodao da su roditelji Noe Milivojev znali za tu vezu i da je nisu podržavali.

Osumnjičeni (33) je policajcima odmah sve priznao.

Međutim, on je na saslušanju rekao da se ne seća kada je ubio devojku, kao ni kada je isekao delove tela i bacio ih u kese.

Policija je uviđaj obavljala satima.

U Ulici cara Lazara u centru Beograda bio je veliki broj pripadnika policije.

Istraga je trajala do kasnog popodneva, a dokazi koji su forenzičari prikupili u stanu iznošeni su u kesama i kantama.

Kako je saopšteno iz MUP, osnovano se sumnja da je O. D. ubio i posle toga raskomadao telo Noe Milivojev, čije delove je policija otkrila prilikom pretresa stana.

Delovi tela žrtve poslati na DNK analizu kako bi se potvrdio identitet.

- Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo na svirep i podmukao način osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu - navodi se u saopštenju MUP.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.