Izvor: Blic, 06.Jul.2023, 17:25

PRVE FOTOGRAFIJE SA MESTA ZLOČINA U BEOGRADU Komšije ubice trans devojke: "Videli smo je pre dve nedelje, vikala je i tražila SVOJE STVARI"

Stravičan zločin otkriven je danas u Ulici cara Lazara, na broju 11a, u Beogradu kada je u stanu pronađeno iskasapljeno telo Noe Milivojev (18) iz Kovilja koja je nestala pre 20 dana.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OVO JE UBICA NOE Uhapšen na mestu zločina: Bio u vezi sa trans devojkom, tvrdi da se NE SEĆA kada ju je ubio, ni kada je ISEKAO DELOVE TELA i bacio ih u kese

Izvor: Blic, 06.Jul.2023

Muškarac O.D. (33) koji je uhapšen zbog ubistva Noe Milivojev (18), trans devojke za kojom se tragalo 20 dana rekao je policiji da se ne seća kada je ubio devojku, isekao delove tela i bacio ih u kese, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

VREĐALI JE NA TIKTOKU ZBOG NJENIH STAVOVA I OPREDELJENJA Ovo je poslednji snimak ubijene Noe Milivojev (VIDEO)

Izvor: Blic, 06.Jul.2023

Noa Milivojev (18) iz Kovilja koja je nestala 17. juna, a čije je telo pronađeno danas u Ulici cara Lazara u stanu u centru Beograda, bila je veoma aktivna na društvenim mrežama, a niko nije mogao ni da nasluti da će video koji je objavila na dan nestanka, biti ujedno i njen poslednji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.