Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2021, 21:58

OVO JE DŽONIĆA NATERALO DA "PROPEVA" Otkriveni detalji iz zatvorske ćelije - NE KAJE se što je počinio trostruko ubistvo

Izvor otkriva i tačan momenat kada je Džonić posle hapšenja odlučio da "propeva”

Glavnoosumnjičeni u istrazi zbog ubistva tročlane porodice Đokić, Goran Džonić (54), prema saznanjima Objektiva, nema nameru da sebi naudi dok dane provodi u pritvoru, već je i ovo deo njegove glume i performansa.

Više o ubistvu i osumnjičenima za ubistvo porodice Đokić možete pročitati OVDE

- Nisu istinite glasine koje kruže da pokušava >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da se ubije. Apsolutno se po njegovom ponašanju ne može zaključiti da se kaje ne samo zbog ubistva već i zbog činjenice da još četvorica muškaraca sede iza rešetaka zbog njega - navodi izvor Objektiva.

- Tek nakon što je video uplakanu i vidno pogubljenu suprugu, nešto je u njemu kvrcnulo, pa je počeo da priča - objašnjava dalje izvor Objektiva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.