OVAKO AZER UPADA U JERMENSKI DOM: Jeza hvata šta radi, koliko mržnje i zla (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Nov.2020, 23:41

OVAKO AZER UPADA U JERMENSKI DOM: Jeza hvata šta radi, koliko mržnje i zla (VIDEO)

Izbacio sav bes iz sebe

"Azerbejdžanski vojnici počeli su da unose mir u ispražnjene domove porodica Arcaha", glasi objava na Tviteru.

Na nepoznatoj lokaciji, dvojica azerbejdžanskih vojnika upadaju u napuštenu, ali ne i praznu jermensku kuću. Njihov bes se ne može opisati. Iskalili su najveću moguću mržnju prema drvenoj vitrini sa ustakljenim vratnim krilima.

Azer je uzeo hoklicu i više puta iz sve snage gađao u vitrinu dok je nije potpuno uništio, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a onda mu se pridružio još jedan vandal. Možemo samo da nagađamo šta bi bilo da su umesto predmeta u kući naišli na Jermene civile. Već smo imali priliku da vidimo kako su ti jadni ljudi prošli.

WATCH: Azerbaijani soldiers started bringing peace into the vacated homes of Artsakh families. pic.twitter.com/6BnkqWg4yd

— ASB News / MILITARY (@ASBMilitary) November 19, 2020

Sada se setimo izvesnog azerbejdžanskog diplomate i predsednika Alijeva koji su pozivali karabaške Jermene da ostanu u svojim domovima i da im dobri vojnici Azerbejdžana neće nauditi. Jermeni su bili dovoljno mudri da "ne padnu" na tako slatke reči dokazanih neprijatelja.

Više vesti o Nagorno-Karabahu možete pronaći OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.