OVAJ MONSTRUM NE MIRUJE Masovni ubica iz Mladenovca napravio haos u zatvoru - cimera pesnicama udarao po licu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2023, 09:41

OVAJ MONSTRUM NE MIRUJE Masovni ubica iz Mladenovca napravio haos u zatvoru - cimera pesnicama udarao po licu

Blažić je masakr izveo samo dan nakon masovnog ubistva dece u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Uroš Blažić je 4.maja ove godine sejao smrt po selima Malo Orašje i Dubona, a u krvavom piru ubio je osam osoba, a ranio 14, potukao se sinoć u zatvorskoj jedinici u Smederevu, nezvanično saznaje 24sedam.

Prema nezvaničnim informacijama, Uroš je posle svađe sa cimerom, fizički ga napao i tukao ga pesnicama po licu.

- >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zatvorenik koji je tukao sa Urošem je zadobio masnicu na oku, dok ubici nije bilo ništa - rekao je izvor.

Da podsetimo, Uroš Blažić je na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Smederevu priznao da je na ljude pucao jer je "osećao da su meštani stvarali zaveru protiv njega, da je bio izložen podsmehu, ruganju, isejavanju".

On je masakr izveo samo dan nakon masovnog ubistva dece u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru.

Pucnjavu je počeo u Malom Orašju, a zatim je prešao u Dubonu. Nakon što mu se očev "mercedes" zaglavio u obližnoj njivi ukrao je automobil.

Kradenim vozilom došao je naplatne rampe "Mali Požarevac" pretio taksisti i putnici taksija bombom, čime je prinudio vozača da ga odveze do sela kod Kragujevca gde je i uhapšen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.