OVA ZEMLJA VRATILA JE POLICIJSKI ČAS: Potvrđeno 110 novoobolelih, najviše u jednom danu do sada

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jun.2020, 13:20

OVA ZEMLJA VRATILA JE POLICIJSKI ČAS: Potvrđeno 110 novoobolelih, najviše u jednom danu do sada

U Severnoj Makedoniji u poslednja 24 sata zabeleženo je 110 novih slučajeva virusa korona, što je najveći broj novoobolelih od početka epidemije, saopštio je Institut za javno zdravlje.

Poslednji put rekordan broj novoobolelih zabeležen je 16. aprila, kada je bilo potvrđeno 107 novih slučajeva, napominje agencija MIA.

Kako se navodi, najviše obolelih je u Skoplju.

Zbog povećanja obolelih od virusa korona u Severnoj Makedoniji ponovo je uveden policijski čas, prenosi Tanjug.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rekordan broj novozaraženih u Severnoj Makedoniji

Izvor: B92, 04.Jun.2020

U Severnoj Makedoniji nastavljen je novi talas rasta broja zaraženih od kovida 19 i danas je objavljeno da je registrovano 120 novih slučajeva...To je najviše novozaraženih u jednom danu od početka epidemije...Novozaraženi pacijenti sa koronavirusom su potvrđeni sa 953 testiranja koja su napravljena...

Nastavak na B92...

REKORDAN BROJ NOVOZARAŽENIH U Južnoj Africi u poslednja 24 sata 3.276 novih slučajeva korona virusa

Izvor: Blic, 05.Jun.2020, 00:21

U Južnoafričkoj Republici u poslednja 24 sata prijavljeno je 3.276 novih slučajeva korona virusa, što je najveći dnevni porast od početka epidemije u toj zemlji.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.