OVA ČETVORICA SU UHAPŠENI KAO SAUČESNICI! Džonić propevao kao ptica - dvojica od privedenih su braća

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021, 21:22

OVA ČETVORICA SU UHAPŠENI KAO SAUČESNICI! Džonić propevao kao ptica - dvojica od privedenih su braća

Osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić uhapšen je u četvrtak uveče, kada su objavljeni novi detalji zločina

Pripadnici PU Niš priveli su četvoricu muškaraca za koje se sumnja da su saučesnici u trostrukom ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca.

Nakon saslušanja osumnjičenog za ubistvo tročlane porodice Đokić iz Aleksinca - Gorana (57), Gordane (56) i Lidije (26) - Gorana Džonića, inače brata od tetke ubijenog Gorana, policija u Nišu privela je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << četvoricu muškaraca koji se terete da su bili saučesnici u ovom zločinu.

Dvojica od privedenih su braća K. M. i K.M iz sela Moravac, treći muškarac je M. M iz Žitkovca, bivši pripadnik MUP-a iz Beograda koji je bio u zatvoru zbog razbojništva nakon čega mu je oduzeta licenca, a četvrti je D.M. iz Ozrena.

Takođe, saslušana je i supruga Džonića, koja je, prema izvorima iz istrage, plakala tokom ispitivanja i otkrila sve što je znala u vezi sa slučajem.

. Procurila je i fotografija, detalji njegovog ponašanja na sahrani i količina novca koja je navodno nestala iz automobila.

Kod osumnjičenog je nađen i novac za koji se tvrdi da navodno pripada upravo ubijenoj porodici, a tu su bili i predmeti koji se povezuju sa samim ubistvom, koje je definitivno bilo unapred pripremljeno.

Privedeni je bliski rođak ubijenog Gorana Đokića. Ubica i žrtve znali su se celog života, a navodno ranije nisu imali međusobnih problema.

Goran je navodno upravo osumnjičenom poveravao svoj automobil kada je trebalo da ga opere, jer je bio nepoverljiv prema radnicima perionice zbog tajnih sefova u kolima.

Tela porodice Đokić, pronađena su u subotu, 2. oktobra, nakon šest dana potrage u ataru sela Moravac, gde su kobne večeri i bili u poseti Goranovoj majci. Na putu do kuće njih su ubice presrele, otele, a potom hicima iz pištolja hladnokrvno ubile. Nakon zločina, tela Đokića su spaljena, dok je njihov automobil odvezen na drugu lokaciju i tu zapaljen kako bi se prikrili tragovi.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PRVI SNIMCI HAPŠENJA OSUMNJIČENIH ZA UBISTVO PORODICE ĐOKIĆ! Džonić ih "otkucao" (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Okt.2021

Niška policija privela je četvoricu muškaraca...Nakon izjave koju je dao osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić, Goran Džonić, uhapšeno je četvorica muškaraca iz Niša koje je on označio kao saizvršioce...Na snimcima do kojih je ekskluzivno došao Objektiv vidi se kako je policija privela...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

JEZIVI ISKAZ DŽONIĆA U POLICIJI "RAKA JE BILA SPREMNA" Monstruozne reči osumnjičenog, jedna stvar pravi VELEOBRT u istrazi ubijenih Đokića

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021, 09:03

Uhapšeni Goran Džonić, osumnjičen za ubistvo svog brata od tetke Gorana Đokića, njegove supruge Gordane i kćerke Lidije, u policiji je priznao da je učestvovao u ovom zločinu...Goran Džonić, osumnjičeni za ubistvo porodice Đokić iz Aleksinca, navodno je priznao da je pripremao likvidaciju...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

NAJNOVIJE INFORMACIJE O UBISTVU PORODICE ĐOKIĆ: U toku je veštačenje tragova koji bi trebalo da rasvetle zločin!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2021

U sklopu istrage o ubistvu porodice Đokić iz Aleksinca, trenutno se okvrino rade veštačenja tragova koji bi trebalo da potvrde vezu osumnjičenih sa delom...Podsetimo, Goran Džonić, rođak porodice, jedan je od osumnjičenih za učestvovanje u ovom strašnom zločinu...Do Gorana Džonića (59),...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.