OTPLACEN MANDIN KREDIT Sakupljen novac porodica vise nije u dugovima

Izvor: medio.rs, 20.Jun.2016, 11:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTPLACEN MANDIN KREDIT Sakupljen novac porodica vise nije u dugovima

OTPLAĆEN MANDIN KREDIT! Sakupljen novac, porodica više nije u dugovima!

Udruženje bankarskih klijenata Efektiva oglasilo se saopštenjem u kojem navodi da je stambeni kredit u švajcarskim francima nedavno preminulog glumca Milorada Mandića Mande otplaćen – on postoji samo u evidenciji banke, a napore bi trebalo usmeriti na ukazivanje nadležnima o zelenaškom karakteru kredita u švajcarskim francima.

– Mandin kredit je otplaćen, on više ne postoji, >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << osim u evidenciji banke, koja na ovaj način može zadužiti i nekoliko narednih kolena potomaka – zaključeno je u saopštenju Udruženja bankarskih klijenata Efektiva, koje je potpisao predsednik ovog udruženja Dejan Gavrilović.

Slavni srpski glumac radio je čak pet poslova kako bi sakupio dovoljno novca da prehrani suprugu Anju i četvoro dece, i mesečno namiri ogromnu ratu za stambeni kredit u švajcarcima.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.