OTKUD NOVAC SVETOM VASILIJU DA KUPI IMANJA ZA OSTROG? Ovakvu glupost može da pita samo Milov privatni novinar! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2020, 00:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKUD NOVAC SVETOM VASILIJU DA KUPI IMANJA ZA OSTROG? Ovakvu glupost može da pita samo Milov privatni novinar! (VIDEO)

Emitovana još jedna "Živa istina", u kojoj se "putevoditelj" Milov kroz vremena Šuković, zabrinuo za imovinski karton Svetog Vasilija. - Odakle novac Svetom Vasiliju - pitao je više puta u toku emisije novinar Darko Šuković

Naime, gost emisije Vladimir Joković, predsednik SNP, je naveo tačno koja imanja je za Manastir Ostrog kupio Sveti Vasilije, te i napisao prokletstvo za onog ko se usudi da ga otme, kao odgovor na ove navode, samoproglašeni ateista, se pitao a odakle >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novac Svetom Vasiliju.

Ako izuzmemo osećaj nelagode i besmisla koji proizvodi onaj ko se usudi da propituje odakle Svetom Vasiliju novac ili imanja, ne možemo da se ne pitamo, kako novinaru Šukoviću nikada nije palo na pamet, da se pita odakle novac Milu Đukanoviću.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.