OTKRIVENO ZAŠTO JE KOLJAČKI BELIVUKOV KLAN UBIO MITIĆA! U sve uključeni Šarac i Vukićević (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2021, 21:50

OTKRIVENO ZAŠTO JE KOLJAČKI BELIVUKOV KLAN UBIO MITIĆA! U sve uključeni Šarac i Vukićević (FOTO)

Juče su pripadnici MUP nastavili sa akcijom hapšenja ostataka ovog brutalnog kriminalnog klana.

Beograđanin Nikola Mitić (33), šesta žrtva koljačkog klana Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, u kući strave u Ritopeku otet je i ubijen zbog povezanosti sa Lazarom Vukićevićem.

Kako tvrdi izvor, Mitić je glavom platio to što je kasnije masakriranom Vukićeviću odavao informacije o kretanju pripadnika ovog klana.

- Prema raspoloživim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << saznanjima, Mitić je koristio aplikaciju Skaj, i to pod nadimkom Posejdon. Sa tog naloga su Vukićeviću stizale informacije o Belivuku i Miljkoviću. To je bio razlog zbog koga su se Velja Nevolja i Mare Mesar odlučili da ga skrate za glavu. Mitić i Vukićević su postali bliski dok su u isto vreme bili u zatvoru. Otmica je izvedena 10. avgusta 2020. i to usred dana, na Dedinju ispred rezidencije Ambasade SAD. Tog dana, oko 17 časova, isključen je i njegov telefon  otkriva izvor Objektiva.

Prema saznanjima, zbog ubistva Mitića u kuću strave u Ritopeku prvi put je kročio i sada svedok-saradnik Bojan Hrvatin. On je, kako tvrdi izvor, to i potvrdio dajući iskaz i u SBPOK i u Tužilaštvu za organizovani kriminal. Hrvatin je prilikom svojih iskaza objasnio da je znao za nalog Posejdon, ali i da na početku nije znao kome on pripada.

- Znali smo da nas Šarac i njegovi ljudi prate i sumnjali smo da je u to uključen i Lazar Vukićević. To smo sve otkrili iz prepiski na Skaju, pošto je neka osoba sa kodnim imenom Posejdon izveštavala Vukićevića o našem kretanju. Tada smo odlučili da "radimo" i Vukićevića i Šarca i da saznamo što više o njihovom kretanju - rekao je Hrvatin tokom saslušnja u SBPOK.

Inače, Tužilaštvo za organizovani kriminal dobilo je krivičnu prijavu o proširenju istrage protiv Veljka Belivuka, Marka Miljkovića i pripadnika njihove grupe zbog otmice i ubistva Mitića, ali i Gorana Mihajlovića (22), apripadnici MUP nastavili su sa akcijom hapšenja ostataka ovog brutalnog kriminalnog klana.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ŠOK OTKRIĆE! Džoni sa Vračara Mitiću SILOVAO DEVOJKU! On se udružio sa škaljarcima, posle čega je otet i ubijen u Ritopeku!

Izvor: Kurir, 19.Okt.2021

Sumnja se da je Nikola Mitić ubijen posle sukoba s Nikolom Vušovićem i zbližavanja s pokojnim Lazarom Vukićevićem, kog je Marko Miljković patološki mrzeo jer je bio s njegovom ženom

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.