OTKRIVENO ZA ČIM TAČNO TRAGAJU FORENZIČARI U SMEDEREVU: Ne isključuje se mogućnost da je aktivirana eksplozivna naprava (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Sep.2023, 00:52

OTKRIVENO ZA ČIM TAČNO TRAGAJU FORENZIČARI U SMEDEREVU: Ne isključuje se mogućnost da je aktivirana eksplozivna naprava (VIDEO)

Forenzičari MUP-a tragaju za česticama posle eksplozije.

Uzrok snažne detonacije u Smederevu, oko 20.30 časova još nije zvanično utvrđen. Posle prvih informacija da je eksplodirala plinska boca, stigli su navodi da je uzrok razornog udara nije plin!

Jedna osoba je izgubila život, dok su dve osobe sa srednje teškim povredama prebačene u bolnicu.

Na lice mesta stigla je ekipa forenzičara MUP-a Srbije koja pokušava da izoluje tragove >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i utvrdi prirodi detonacije. Zasad se ne isključuje da je aktivirana eksplozivna naprava.

Detonacija je, podsetimo, bila toliko snažna da su izbijena sva vrata i prozori na trećem i četvrtom spratu.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.