OTKRIVENO! MATEJ PERIŠ I RANIJE NESTAJAO IZ KLUBOVA: Pre dolaska u Beograd stali u Zagreb da kupe ovu DROGU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2022, 11:09

OTKRIVENO! MATEJ PERIŠ I RANIJE NESTAJAO IZ KLUBOVA: Pre dolaska u Beograd stali u Zagreb da kupe ovu DROGU?

Kako je uživo u jutarnjem programu TV Pink javio novinar Mladen Mijatović, utvrđeni su novi detalji u potrazi za nestalim Matejem Perišom.

Matej Periš, Splićanin za kojim se traga od 31. decembra i ranije je imao slične ispade poput onog u noći između 30. i 31. decembra, kada je napustio klub Gotik posle čega mu se gubi svaki trag.

Mijatović je rekao da je ustanovljeno da su Matej Periš i njegovi prijatelji, s kojima je krenuo iz Hrvatske za Beograd, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << prvo stali u Zagrebu gde su iznajmili kombi, ali i kupili sintetičku drogu spid.

Iznajmljenim kombijem doputovali su u Beograd gde su konzumirali ovu drogu pre izlaska u provod. Oni su završili u klubu Gotik, kada je Matej posle ponoći, pod nerazjašnjenim okolnostima istrčao, da bi mu se nedugo posle toga izgubio svaki trag.

Mijatović je dodao da je Matej Periš i ranije imao slične ispade, odnosno i ranije se dešavalo da napusti noćni klub i da nestane na 10 do 15 sati. Ranije se uvek pojavljivao u svojoj kući, ali sada se, nažalost, i dalje za njim traga u rekama Savi i Dunav, pošto se veruje da je završio baš u reci posle izlaska iz kluba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"MATEJ I DRUŠTVO SU KUPILI DROGU SPID" Saopštene najnovije informacije iz istrage slučaja nestalog Splićanina

Izvor: Blic, 07.Feb.2022

Matej Periš nestao je u Beogradu u noći između 30. i 31. decembra prošle godine. On je izašao iz kluba "Gotik" u majici kratkih rukava i od tada mu se gubi svaki trag. Od tog trenutka traje potraga za njim i rešenju misterije njegovog nestanka se ne nazire kraj, a prema najnovijim infromacijama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.