OTKRIVENO! Evo šta se dešava sa osumnjičenim za tragediju kod Kule

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Jul.2020, 14:18

OTKRIVENO! Evo šta se dešava sa osumnjičenim za tragediju kod Kule

Sudija Višeg suda je na predlog Višeg javnog tužilaštva Sabadošu odredio pritvor do 30 dana

Mihajlo Sabadoš (23) iz Ruskog Krstura, osumnjičen da je u nedelju ujutru, oko 3,30, pod dejstvom alkohola izazvao saobraćajnu nezgodu, na putu između Kule i Ruskog Krstura, u kojoj su poginule tri osobe, a još dve su teško povređene, juče je saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Somboru.

Sudija za prethodi slučaj Višeg suda je na predlog Višeg javnog tužilaštva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Sabadošu odredio pritvor do 30 dana.

On se terti da je kao vozač putničkog automobila "Reno megan", pod dejstvom alkohola i usled neprilagođene brzine, izgubio kontrolu nad vozilom i sleteo sa puta u odvodni kanal i izvršio krivično delo-teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja. U njegovoj krvi je nađeno 1,50 promila alkohola.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.