OTKRIVENI DETALJI KOBNE VEZE NOE MILIVOJEV: Prijatelj ispričao potresnu priču i po prvi put izneo UZNEMIRUJUĆE STVARI

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2023, 09:11

OTKRIVENI DETALJI KOBNE VEZE NOE MILIVOJEV: Prijatelj ispričao potresnu priču i po prvi put izneo UZNEMIRUJUĆE STVARI

Prijatelj ubijene Noe Milivojev otkriva jezive detalje koji su prethodili ubistvu.

Noa Milivojev (18), za kojom se tragalo 20 dana, nađena je mrtva u četvrtak popodne u stanu u centru Beograda. Njeni prijatelji su se sinoć na Trgu Republike oprostili od svoje brutalno ubijene drugarice.

Među okupljenima koji su došli da odaju poštu bio je i njen blizak prijatelj koji je sa njom čak i živeo jedno vreme. U razgovoru za medije otkrio je detalje kobne veze svoje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << drugarice.

- Bili su zajedno oko godinu dana, ali je stalno bilo nasilja. Izbacivao ju je iz stana, tukao štakama... Imao je mentalnih problema taj momak - rekao je prijatelj za medije.

Ispričao je da su roditelji Noe Milivojev znali za tu vezu i da je nisu podržavali.

- Ona je svojim roditeljima pokazala svog dečka, ali pošto je on mnogo stariji od nje uopšte im se nije svideo - dodao je prijatelj Noe Milivojev.

A post shared by Nezavisni Beograd Prajd (@beogradprajd)

On je dalje ispričao da su se Noa Milivojev i njen momak, koji je sada osumnjičen da ju je ubio i raskomadao, često svađali, ali i da je imala puno svojih problema koje je zanemarila zbog njega.

- Stalno su se svađali, ali ga je ona trpela, a svoje probleme je stavljala po strani. Noa je bila jedna divna devojka - ispričao je sinoć prijatelj Noe Milivojev.

A post shared by Da se zna! (@dasezna.lgbt)

- Ona je spavala kod mene stalno, jeli smo isti hleb, bukvalno smo živeli zajedno. I eto, uhvatila se za pogrešnog momka i desilo se šta se desilo - rekao je on očima punih suza.

Prema njegovima rečima, momak sa kojim je Noa bila oko godinu dana u vezi bio je poznat po tome što je problematičan. I njeni drugi prijatelji su je uveravali da treba da se skloni od njega, ali ih ona nije poslušala. Sada ne mogu da se pomire sa činjenicom da je više nema.

- Ne mogu da verujem da ona nije tu. I dalje nisam svestan šta se desilo. Sve vreme čekam da se pojavi odnekud, da se vrati i da kaže da se samo šalila. Ne znam šta da kažem, samo ne mogu da verujem... - rekao je on drhtavim glasom.

Da podsetimo, telo brutalno ubijene trans devojke Noe Milivojev, koja je nestala pre 20 dana kada se uputila ka dečku, nađeno je juče u stanu u Ulici cara Lazara u Beogradu, na broju 11a.

Prema nezvaničnim saznanjima, delovi njenog tela su nađeni u kesama i kutijama.

Osumnjičeni s kojim je bila u vezi, odmah je uhapšen, a u policiji je tvrdio da se ne seća kako ju je ubio, niti kada je njene delove tela isekao i stavio u kese.

Policija je satima vršila uviđaj i češljala svaki centimetar stana u kom je nađeno telo u stanju neprepoznatljivosti. Zasad nije poznato kada se tačno zločin dogodio.

Kako je saopšteno iz MUP, delovi tela žrtve poslati su na DNK analizu kako bi se potvrdio identitet.

Prema rečima komšinice ubice, on je važio za problematičnog mladića, a često ga je viđala sa različitim devojkama. Takođe, je dodala i da je Nou videla pre dve nedelje.

- Došlo je do incidenta između njih dvoje. Svađali su se. Ona je vikala u zgradi i tražila da joj vrati stvari. Posle je nismo viđali. Druge komšije su me upozoravale da je opasan i problematičan - rekla je komšinica.

Kako dodaje, posle te svađe viđali su ubicu kako iznosi ženske stvari, a mislili su da ih nosi Noi ili da se seli.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.