OTKRIVENA ULOGA SINA U MONSTRUOZNOM UBISTVU KOD VLAŠKOG DOLA: Novi detalji istrage o JEZIVOM zločinu u istočnoj Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023, 07:13

OTKRIVENA ULOGA SINA U MONSTRUOZNOM UBISTVU KOD VLAŠKOG DOLA: Novi detalji istrage o JEZIVOM zločinu u istočnoj Srbiji

Cela porodica učestvovala u ubistvu oca i muža

Muškarac (30) iz Vlaškog Dola uhapšen je na graničnom prelazu Horgoš u autobusu zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu oca (56), koje je otkriveno prošle nedelje. On se sumnjiči da je pomogao majci 56) i sestri (31) nakon izvršenog zločina, tako što je delove očevog tela vozio 60 kilometara sve do šume, gde ih je zakopao.

Prema saznanjima portala Nova.rs, žena je nakon svađe sačekala da njen >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bivši suprug zaspi, nakon čega je ukrala njegov pištolj iz sefa i ubila ga. U trenutku zločina u kući bili su i njihovi sin i ćerka, ali oni nisu ništa čuli, jer su slušali muziku, a žena je pucala kroz jastuk.

Nakon ubistva, žena je muževljevo telo raskomadala, a prema saznanjima, sumnja se da je korišćen cirkular za drva.

- Priznala je da je htela da ispali još neki hitac u bivšeg muža, ali pištolj je zaglavio. Onda je uzela najlon i na njemu motornom testerom isekla telo na šest delova i sve to bacila u veliki džak. Telo je odvojeno na sitne delove, posebno glava, ruke i noge. Čak je i trup podeljen na pola. Sumnja se da joj je ćerka pomogla u ovome, tačnije da delove tela stavi u plastične džakove, a sin je te džakove sa ostacima odvezao 60 kilometara u šumu, u okolini Kučeva gde ih je zakopao - kaže izvor iz istrage za Nova.rs.

Izvor portala dodaje da se za sve se saznalo prošle nedelje, kad je pronađen džak sa delovima ljudskog tela u šumarku kod sela Kučajna, na deonici puta Kučevo - Petrovac na Mlavi.

- Tamo je u toku rekonstrukcija alternativnog puta, a radnik preduzeća za puteve je rovokopačem pronašao džak sa delovima tela. Odmah je obaveštena policija, urađena je identifikacija, utvrđeno je da je reč o muškarcu iz Vlaškog Dola i započela je istraga, kojom je utvrđeno da je u ubistvu nesrećnog čoveka učestvovala cela njegova porodica - rekao je izvor.

Prema saznanjima portala, ubistvo se dogodilo u spavaćoj sobi, na bračnom krevetu, koji je nakon zločina zapaljen. Komšije ove porodice ranije su ispričale da je ubijeni muškarac sa ženom decenijama živeo u Beču, pa su im se tamo i deca rodila.

- Tamo je radio na građevini. Pre nekoliko godina se razveo od žene, i ona se tad sa decom vratila u Srbiju. Uz njegovu dozvolu, živeli su u njegovoj kući u Vlaškom Dolu, a on je samo povremeno dolazio da obiđe imanje. Međutim, uvek im je zamerao što ne održavaju kuću, a posebno se iznervirao kad se početkom septembra vratio iz Beča i zatekao haos. Dvorište zapušteno, kuća prljava, iz nje se širio smrad. U naletu besa zapretio je bivšoj ženi da će je s decom izbaciti iz kuće i otišao kod svog rođaka i zamolio ga da mu pomogne da srede plac. Rođak mu je obećao da će doći kasnije, a kada je pokušao da ga pozove, telefon mu je bio nedostupan. Rođak je tad otišao do njegove kuće, ali žena nesrećnog čoveka mu je rekla da se njen bivši muž hitno i neplanirano vratio u Austriju i da se od tada nije javljao. Rođaku je sve to bilo sumnjivo, a kasnije kad je nađeno telo, sve kockice su se poklopile - ispričale su komšije.

Sin je saslušan u Višem javnom tužilaštvu zbog sumnje da je počinio krivično delo teško ubistvo u pomaganju i branio se ćutanjem. Njemu je nakon saslušanja određen pritvor do 30 dana.

Bivša supruga žrtve osumnjičena je da je ubila bivšeg partnera na spavanju, te da je potom telo raskomadala u čemu su joj pomogli sin i ćerka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.