Izvor: Blic, 26.Sep.2023, 23:31

RASKOMADANO TELO OCA VOZIO 60 KM, PA ZAKOPAO U ŠUMI Otkrivena uloga sina ubijenog Stevana u zločinu kod Vlaškog Dola

Marko A. (30) iz Vlaškog Dola uhapšen je na graničnom prelazu Horgoš u autobusu zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu oca Stevana A. (56), koje je otkriveno prošle nedelje. On se sumnjiči da je pomogao majci Ljiljani J. (56) i sestri Andrijani A. (31) nakon izvršenog zločina, tako što je delove očevog tela vozio 60 kilometara sve do šume, gde ih je zakopao.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

OTKRIVENA ULOGA SINA U MONSTRUOZNOM UBISTVU KOD VLAŠKOG DOLA: Novi detalji istrage o JEZIVOM zločinu u istočnoj Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023, 07:13

Cela porodica učestvovala u ubistvu oca i muža..Muškarac (30) iz Vlaškog Dola uhapšen je na graničnom prelazu Horgoš u autobusu zbog sumnje da je učestvovao u ubistvu oca (56), koje je otkriveno prošle nedelje. On se sumnjiči da je pomogao majci 56) i sestri (31) nakon izvršenog zločina,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.