OTKRIVENA POZADINA POKUŠAJA SAMOUBISTVA DEVOJČICE (16): Popila asepsol u toaletu škole - istraga ukazuje da je ovo UZROK!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2022, 15:08

OTKRIVENA POZADINA POKUŠAJA SAMOUBISTVA DEVOJČICE (16): Popila asepsol u toaletu škole - istraga ukazuje da je ovo UZROK!

Devojčica A.P. (16) koja je juče u toaletu škole popila asepsol pokušala je samoubistvo, kako se sumnja, zbog narušenih porodičnih odnosa.

Kako se saznaje, devojčica je učenica Prve ekonomske škole u Beogradu.

- Ona je u ženskom toaletu popila asepsol i neko sredsvo za čišćenje. Taj rastvor je navodno donela od kuće. Nju su u školskom toaletu pronašle drugarice. Bila je slabo komunikativna po pronalasku - kaže izvor upoznat sa slučajem.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Kola Hitne pomoći odvezla su devojčicu na toksikologiju na VMA, gde je zadržana i nalazi se u svesnom stanju.

- Sertifikovani policajci za rad sa maloletnicima obavili su razgovor sa devojkom i prvi rezultati istrage ukazuju da su navodno poremećeni porodični odnosi uzrok pokušaja samoubistva - navodi izvor.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.