Izvor: Pančevac-online.com, 06.Dec.2022, 13:11

DEVOJČICA (16) POKUŠALA DA SE UBIJE U ŠKOLI U BEOGRADU: Popila asepsol! Drugarica je našla onesvešćenu u toaletu!

Učenica (16) jedne srednje škole u Beogradu pokušala je sinoć oko 20 časova da se ubije tako što je popila, navodno, asepsol. Prema informacijama, njena drugarica je primetila da je nema, nakon čega ju je našla onesvešćenu u toaletu. Kolima Hitne pomoći prevezena je na Vojno-medicinsku akademiju na odeljenje toksikologije. Ona je, nezvanično, rekla da […] The post DEVOJČICA (16) POKUŠALA DA SE UBIJE U ŠKOLI U BEOGRADU: Popila asepsol! Drugarica je našla onesvešćenu u toaletu! appeared first on PANČEVAC.

Nastavak na Pančevac-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POPILA ASEPSOL ZBOG PROBLEMA SA PORODICOM? Jezivi detalji pokušaja samoubistva devojčice (16) u toaletu škole

Izvor: Blic, 06.Dec.2022

Devojčica A.P. (16) koja je juče u toaletu škole popila asepsol pokušala je samoubistvo, kako se sumnja, zbog narušenih porodičnih odnosa, saznaje "Blic".

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Pančevac-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Pančevac-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.