OTKRIVEN UZROK POGIBIJE MLADIĆA KOD ČAČKA? Srbija u suzama - vraćali se sa proslave punoletstva, pa izgubili živote

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2022, 16:17

OTKRIVEN UZROK POGIBIJE MLADIĆA KOD ČAČKA? Srbija u suzama - vraćali se sa proslave punoletstva, pa izgubili živote

Kako se nezvanično saznaje, nesrećni mladići su se vraćali sa žurke.

Do stravične saobraćajne nesreče u mestu Jančići kod Čačka, u kojoj su četvorica mladića poginula, najverovatnije došlo jer vozač, kako se pretpostavlja, zbog velike brzine nije video krivinu. Kada je pokušao da reaguje, po svemu sudeći bilo je kasno.

Na snimku iz drona vidi se da je reč o putu okruženom rastinjem, pa se pretpostavlja da je sve to zavaralo vozača, koji nije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << video da nailazi na zavoj. Kako se pretpostavlja, drvored je mogao da bude uzrok zašto mladić nije video da nailazi na krivinu.

Takođe, iz gustih krošnji po svemu sudeći pada lišće i trunje, pa je na ovom delu put bio klizav, što je veoma opasno tokom letnjih meseci.

Četiri mlade osobe poginule su kada je automobil "suzuki vitara", koji se kretao iz pravca sela Jančići prema Čačku, sleteo s mosta u korito reke Kamenica. Automobil se kretao lokalnim putem Rosci- ančići iz pravca Gojne Gore u pravcu Čačka, gde su, kako se sumnja, nakon izlaska iz krivine sleteli s mosta koji nema zaštitnu ogradu.

Vozač automobila je, najverovatnije usled neprilagođene brzine, izgubio kontrolu udario u drvo, a potom sleteo s mosta na levu stranu u korita reke Kamenica. Nažalost, na licu mesta stradale su četiri osobe - rekao je izvor.

Tačnije, oni su se vraćali iz Jančića sa proslave osamnaestog rođendana drugarice.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Daljom istragom biće poznat tačan uzrok ove saobaćajne nesreće.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.