OTKRIVAMO Ko je slatki debeljko kog uvek viđate u reklamama

Izvor: Piplmetar.rs, 22.Jun.2017, 02:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTKRIVAMO Ko je slatki debeljko kog uvek viđate u reklamama

Koliko ste puta videli reklamu za Telenor u kojoj glumci slatki debeljko? I možda ste se i pitali ko je on i kako se zove.
U pitanju je talentovani mladi glumac Stefan Bundalo. Završio je glumu u klasi profesora Nebojše Dugalića na BK Akademiji. Sa njim u klasi bili su Dušica Novaković, Iskra Brajović, Bojan Perić, Tijana Pečenčić, Hana Selimović i mnogi drugi.

Još kao mladi glumac (1988. godište) igrao je u filmu Neprijatelj.

A post shared by Stefan >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << Bundalo (@stefanbundalo) on Dec 8, 2015 at 2:13am PST


Pogledajte kako izgleda kada se Stefan Bundalo preruši zbog uloge.


Pročitajte i ko je najlepša glumica Pozorišta na Terazijama. Ne zaboravite da podelite ovaj tekst na društvenim mrežama.

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.