OTAC UBIO ĆERKU JER JU JE VIDEO NA TIKTOKU: Razlog je apsolutno besmislen i užasan

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jul.2023, 18:56

OTAC UBIO ĆERKU JER JU JE VIDEO NA TIKTOKU: Razlog je apsolutno besmislen i užasan

Jedan otac iz Iraka ubio je svoju desetogodišnju ćerku nakon što ju je video na snimku koji je postao viralan na TikToku.

Detalje ovog šokantnog događaja otkrila je Iračka organizacija za prava žena i podršku porodici iz koje su potekle informacije o okolnostima ovog zločina.

Kako su mediji preneli otac je ubio ćerku kada se snimak sa TikToka na kojoj se ona nalazi proširio u provinciji u južnom Iraku u kojoj su živeli.

Iz Organizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << za prava žena su saopštili da je devojčicina majka prvo bila brutalno pretučena, a da je otac, nakon toga, krenuo da bije ćerku.

Majka je pokušala da zaštiti devojčicu, ali nije imala uspeha u tome.

Majka je docnije otkrila da je razlog ovog jezivog gneva bio očev strah da će devojčica odrasti i doneti sramotu porodici. 

Mediji su  od izvora bliskog porodici otkrili kako je otac pretukao devojčicu i tom prilikom joj polomio lobanju, izbio zube i šest rebara.

Međutim, ovaj slučaj nije izlovan u Iraku. Samo prošle nedelje prijavljen je slučaj u kome je žena mučila i, zatim, ubila dete.

Maćeha iz Bagdada mučila je i na kraju ubila svog pastorka.

Grozne fotografije sa mesta zločina proširile su se društvenim mrežama i iazvale gnev u čitavoj zemlji.

Pozivajući se na svoje izvore iz Iračke ženske mreže poručuju da ova žena nija patila od mentalnih bolesti. Ona je uhapšena i protiv nje je pokrenut postupak pred državnim organima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.