OTAC MONSTRUMA IZ MLADENOVCA OSTAJE IZA REŠETAKA! Produžen mu pritvor, a RAZLOG JE ZABRINUO CELU SRBIJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 17:49

OTAC MONSTRUMA IZ MLADENOVCA OSTAJE IZA REŠETAKA! Produžen mu pritvor, a RAZLOG JE ZABRINUO CELU SRBIJU

Viši sud u Smederevu produžio je za još 30 dana pritvor ocu (54) Uroša Blažića (20), koji je ubio devet i ranio 11 ljudi u selima Dubona i Malo Orašje.

Njemu je pritvor produžen zbog sumnje da će ponoviti krivično delo, kao i zbog uznemirenja javnosti.

Tužilaštvo oca Uroša Blažića, da podsetimo, sumnjiči za krivična dela nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Cilj je utvrđivanje činjenica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje se odnose na poreklo oružja kojim je njegov sin počinio zločin.

Urošev otac je na saslušanju negirao izvršenje krivičnog dela.

Prilikom pretresa objekata, koje koristi otac ubice iz Mladenovca, nađeno je nekoliko stotina metaka različitog kalibra, barutno punjenje za municiju, po jedan pištolj i revolver nalik na vatreno oružje, jedna ručno pravljena naprava sa mogućnošću okidanja, kao i nekoliko optičkih nišana i drugih različitih delova za vatreno oružje.

Uroš Blažić je 4. maja u večernjim satima hicima iz automatskog oružja lišio života osam osoba, i pokušao da ubije još 12 osoba, od kojih je jedan mladić naknadno podlegao povredama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.