OTAC MALOG RADENKA TVRDI: Izmišljaju priče o nadrilekarima da bi odugovlačili istragu

Izvor: Telegraf.rs, 27.Okt.2016, 10:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OTAC MALOG RADENKA TVRDI: Izmišljaju priče o nadrilekarima da bi odugovlačili istragu

Ocu preminulog Radenka Milanu Nikodinoviću iz Kozjaka su, kako tvrdi, na Institutu za sudsku medicinu u Beogradu prvo rekli da se na obdukcioni nalaz čeka najduže 20 dana, a sada kažu da treba tri meseca, zbog čega on sumnja da se istraga o smrti njegovog sina svesvo odugovlači.

- Moj sin je iz lozničke bolnice poslat na Institut za majku i dete sa oštećenjem ruke od 90 odsto i sigurno je da nisam ja za to kriv - kivan je Nikodinović. - Dete mi ništa neće vratiti i toga sam >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << svestan, ali me boli nepravda. Znam da je ortoped Dobrivoje Bojanić sudski veštak i ostaje mi samo da se nadam da nije uspeo da nađe vezu - kaže, za "Novosti" Milan Nikodinović.

Nikodinović još kaže da mu nije jasno odakle su potekle priče o tome kako je mali Radenko, navodno, vođen nadrilekarima da mu nameštaju ruku. Pre njega je i policija rekla da su takve priče nesitina.

- Porodica je spremna da angažuje veštake medicinske struke ukoliko bilo šta bude bilo nejasno. Želimo samo da pravda izađe na videlo. Naš sin je žrtva lekarske greške i to je jasno kao dan od prvog trenutka. Ako budemo bili prinuđeni, mi ćemo to i dokazivati - rezigniran je Nikodinović.

Doktora Dobrivoja Bojanića, koji je navodno kriv za grešku zbog koje je dečak preminuo od sepse posle preloma ruke, danima nije moguće dobiti.

(Telegraf.rs / Novosti.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Dete mrtvo, krivca još nema

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2016

Ortoped lozničke bolnice dr Dobrivoje Bojanić, koji je pod istragom zbog sumnje da je nesavesnim lečenjem izazvao smrt osmogodišnjeg dečaka iz Kozjaka kod Loznice, posle povratka s odmora ponovo radi u bolnici...Nadležni u ovoj zdravstvenoj ustanovi kažu da nemaju osnov da dr Bojaniću daju otkaz...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.