OTAC DAO DETETU DA VOZI, PA NASTRADAO! Tragedija u Bogatiću: Sleteli sa puta i udarili u drvo - ćerka u KOMI

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Okt.2023, 12:50

OTAC DAO DETETU DA VOZI, PA NASTRADAO! Tragedija u Bogatiću: Sleteli sa puta i udarili u drvo - ćerka u KOMI

Uviđaj na mestu nezgode obavili su pripadici policijske stanice iz Bogatića.

U saobraćajnoj nesreći koja se noćas oko 2,30 dogodila u Bogatiću poginuo je muškarac (48) iz Badovinaca. Nesrećni čovek je bio suvozač u BMW 3 kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljala ćerka (18).

Sa teškim telesnim povredama i u komi hitna služba Doma zdravlja iz Bogatića je devojku transportovala do bolnice, a lekari se bore da joj spasu život.

Nezgoda se dogodila na putu Bogatić - Crna Bara kada je automobil u krivini iz još neutvrđenih razloga sleteo sa puta i udario u drvo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Vraćali se sa svadbe, pa udarili u drvo! Otac poginuo, ćerka prebačena u Beograd: Detalji stravične nesreće kod Bogatića

Izvor: 24sedam.rs, 15.Okt.2023

R. P. (48) koji je poginuo dao je svojoj ćerki D. P. (18) da vozi automobil bez položene vožnje, jer je više popio

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.