OSUMNJIČENI ZA PUCNJAVU U FUTOGU VEĆ POZNAT POLICIJI: Nedavno izašao iz zatvora zbog teškog krivičnog dela

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Avg.2023, 11:16

OSUMNJIČENI ZA PUCNJAVU U FUTOGU VEĆ POZNAT POLICIJI: Nedavno izašao iz zatvora zbog teškog krivičnog dela

Na mladiće je pucano iz automobila, u noći između četvrtka i petka, oko ponoći

Policija u Novom Sadu brzom i efikasnom akcijom uhapsila je četvoricu muškaraca starosti 23, 24, 21 i 26 godina, osumnjičene za pucnjavu u Ulici Fruškogorskoj u Futogu u kojoj je jedan mladić preminuo na licu mesta, dok je drugi teško ranjen kasnije preminuo u bolnici, a prema poslednjim informacijama jedan od dvojice ubijenih je pokušao da pobegne i njega su kasnije pronašli kod kafića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Osumnjičeni je inače nedavno izašao iz zatvora u koji je dospeo jer je prevozio migrante. Inače, jedan od mladića je pokušao da pobegne i on je nađen malo dalje od mesta pucnjave, tačnije, kod jednog kafića, a drugi je pronađen odmah pored kola - saopšteno je iz istrage.

Podetimo, mladić koji je ranjen u glavu, prevezen je u KC Vojvodina, ali je uskoro podlegao povredama, dok je drugi ubijen na licu mesta, gde je Hitna pomoć mogla samo da konstatuje smrt.

A post shared by 192.RS (@192_rs)

.

Svi osumnjičeni su zadržani do 48 časova, a policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti događaja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.