OŠTETILI ZDRAVSTVENI CENTAR ZA VIŠE MILIONA: Isplivali detalji prevare u Knjaževcu, uhapšeno 6 osoba

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 12:49

OŠTETILI ZDRAVSTVENI CENTAR ZA VIŠE MILIONA: Isplivali detalji prevare u Knjaževcu, uhapšeno 6 osoba

Policija u saradnji sa tužilaštvom u Nišu uhapsila je šest osoba zbog zloupotreba položaja odgovornog lica.

Uhapšeni su muškarac koji je odgovorno lice voznog parka u Zdravstvenom centru Knjaževac, kao i pet radnika voznog parka navedenog zdravstvenog centra.

Oni se sumnjiče da su od jula 2021. do kraja avgusta 2022. godine koristili kompanijske kartice za sipanje goriva od jednog ugovornog dobavljača, za službena vozila Zdravstvenog centra Knjaževac, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kao i da su potpisivali otpremnice kojim se potvrđuje da su naftni derivati navodno sipani u službena vozila, iako vozila nisu bila na toj benzinskoj stanici.

Kako se sumnja, oni su na ovaj način oštetili Zdravstveni centar Knjaževac u ukupnom iznosu od 3.106.303 dinara.

Osumnjičenom muškarcu, koji je odgovorno lice voznog parka, je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, dok su ostali uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ZDRAVSTVENI CENTAR U KNJAŽEVCU TRESE VELIKA AFERA: UHAPŠENO ŠEST OSOBA ZBOG PREVARE SA GORIVOM!

Izvor: TimockeVesti.net, 21.Jun.2023, 05:53

Knjaževac, 21. jun – Radnici Zdravstvenog centra Knjaževac sve pripremili za veliku prevaru vrednu 3 miliona dinara i realizovali je, ali su pohapšeni.. Policija u saradnji sa tužilaštvom u Nišu uhapsila je šest osoba zbog zloupotreba položaja odgovornog lica.. Uhapšeni su D. V. (48) odgovorno...

Nastavak na TimockeVesti.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.