ZDRAVSTVENI CENTAR U KNJAŽEVCU TRESE VELIKA AFERA: UHAPŠENO ŠEST OSOBA ZBOG PREVARE SA GORIVOM!

Izvor: TimockeVesti.net, 21.Jun.2023, 05:53

ZDRAVSTVENI CENTAR U KNJAŽEVCU TRESE VELIKA AFERA: UHAPŠENO ŠEST OSOBA ZBOG PREVARE SA GORIVOM!

Knjaževac, 21. jun – Radnici Zdravstvenog centra Knjaževac sve pripremili za veliku prevaru vrednu 3 miliona dinara i realizovali je, ali su pohapšeni.
Policija u saradnji sa tužilaštvom u Nišu uhapsila je šest osoba zbog zloupotreba položaja odgovornog lica.
Uhapšeni su D. V. (48) odgovorno lice voznog parka u Zdravstvenom centru Knjaževac, kao i radnici voznog parka navedenog zdravstvenog centra: D. Đ. (57), S. S. (38), M. N. (35), B. M. (46) i M. Đ. (29).
Oni se >> Pročitaj celu vest na sajtu TimockeVesti.net << sumnjiče da su od jula 2021. do kraja avgusta 2022. godine koristili kompanijske kartice za sipanje goriva od jednog ugovornog dobavljača, za službena vozila Zdravstvenog centra Knjaževac, kao i da su potpisivali otpremnice kojim se potvrđuje da su naftni derivati navodno sipani u službena vozila, iako vozila nisu bila na toj benzinskoj stanici.
Kako se sumnja, oni su na ovaj način oštetili Zdravstveni centar Knjaževac u ukupnom iznosu od 3.106.303 dinara.
Osumnjičenom D. V. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu, dok su D. Đ., S. S., M. N., B. M. i M. Đ., uz krivičnu prijavu, privedeni nadležnom tužilaštvu.
Izvor: Republika
Članak ZDRAVSTVENI CENTAR U KNJAŽEVCU TRESE VELIKA AFERA: UHAPŠENO ŠEST OSOBA ZBOG PREVARE SA GORIVOM! se pojavljuje prvo na Borske Narodne Novine.

Nastavak na TimockeVesti.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TimockeVesti.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TimockeVesti.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.