ORIGINALNO-Pogledajte-Dzibonijev-podvodni-spot

Izvor: medio.rs, 16.Sep.2014, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ORIGINALNO-Pogledajte-Dzibonijev-podvodni-spot

Video za pesmu "Non credere" koju je hrvatski pevač snimio zajedno sa Italijanom Danilom Sakom, snimljen je u Veneciji i na nekoliko lokacija u Hrvatskoj.

Zlatan Stipišić Džiboni snimio je spot za duetsku pesmu “Non credere” koju je otpevao zajedno sa Italijanom Danilom Sakom, a većina kadrova je urađena ispod površine vode.

Spot je od maja do septembra sniman u Veneciji i na nekoliko lokacija uHrvatskoj. “Non credere” je italijanska verzija pesme >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << “She Said” koju je “Gibo” objavio na prošlogodišnjem albumu “20th Century Man“.

Džiboni je, podsetimo, nedavno imao izuzetno uspešan nastup u sklopu manifestacije “Velikogospojinski dani” u Novom Bečeju.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.