OPŠTE SLAVLJE BAJDENOVIH PRISTALICA: Mitinzi bili prazni zbog pandemija, a sada nema distance (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Nov.2020, 19:53

OPŠTE SLAVLJE BAJDENOVIH PRISTALICA: Mitinzi bili prazni zbog pandemija, a sada nema distance (VIDEO)

Bajden je, prema informacijama pojedinih američkih medija, osvojio Pensilvaniju i došao do 273 elektorskih glasova neophodnih za pobedu.

Nakon što su pojedini američki mediji objavili da je Džo Bajden pobednik predsedničkih izbora u SAD, njegove pristalice su danas popodne počele da izlaze na ulice Vašingtona, Njujorka i još nekih većih gradova kako bi slavili.

Društvene mreže su pune fotografija i video snimaka na kojima se vidi kako se pristalice demokratskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kandidata okupljaju na ulicama, noseći američke zastave i uzvikujući ime Džoa Bajdena.

Interesantno je da je Džo Bajden držao mitinge na kojoj je prisustvovao mizeran broj ljudi, a izgovor je bio da je to "zbog pandemije".

Sada deluje da to nikome ne smeta i prisutni ne drže neophodnu distancu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.