OPŠTA TUČA BRAČNIH PAROVA: Braća i njihove žene se TUKLI CIGLAMA, pa završili u bolnici i POLICIJI

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Mar.2019, 17:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPŠTA TUČA BRAČNIH PAROVA: Braća i njihove žene se TUKLI CIGLAMA, pa završili u bolnici i POLICIJI

Bračni par iz nehigijenskog naselja kod Pančevačkog mosta brutalno je pretučen ciglama i teško su povređeni danas oko 13 sati, potvrđeno je u MUP-u.

- Tuča se dogodila u nehigijenskom naselju, nakon čega su povređene osobe prevezene u Urgentni centar - rekli su iz Hitne pomoći.

Kako se saznaje, u Ulici Vuka Vrčevića su se potukla dva bračna para, braća i njihove supruge. U ovoj tuči povrede su zadobili muž G. G. (51) i njegova supruga (29), a privedeni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su B. Đ. (53) i njegova žena Z. B. (49).

G. G. (51) su u bolnici, dok je drugi bračni par priveden. Prema poslednjim informacijama G. G. i B. Đ. su braća.

Policija je obavila uviđaj, a motiv napada se još utvrđuje.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Dva bračna para se potukli ciglama

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2019

Bračni par iz romskog naselja kod Pančevačkog mosta u Beogradu pretukao je ciglama supružnike i nanio im teške povrede, potvrdili su u MUP-u Srbije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.